Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Zverev, campion la turneul ATP 500 de la Viena! Germanul, victorie în 2 seturi cu Tiafoe

Alex Masgras

Actualizat 31/10/2021 la 16:55 GMT+2

Frances Tiafoe și Alexander Zverev s-au întâlnit astăzi de la ora 15:00 în finala turneului ATP 500 de la Viena, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.

Zverev siegt souverän in Wien

Credit imagine: SID

UPDATE / Alexander Zverev cucerește titlul la turneul de 500 de puncte de la Viena după ce-l învinge în finală pe americanul Frances Tiafoe, ocupant al locului 49 ATP, cu scorul de 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 36 de minute de joc. Acesta este al 18-lea titlu al carierei pentru german.
Știre inițială
După o săptămână plină de tenis spectaculos la Viena, Frances Tiafoe (49 ATP) și Alexander Zverev (4 ATP) se vor întâlni în finala turneului ATP 500 din Austria. Cu un tablou interesant, cu jucători de top și de viitor din circuitul masculin, Tiafoe a avut câteva victorii impresionante în această săptămână, atât din prisma rezultatelor, dar și a jocului spectaculos practicat de numărul 49 mondial.
Americanul în vârstă de 23 de ani a avut victorii impresionante în această săptămână cu Stefanos Tsitsipas și Diego Schwartzman, acesta obținând permisul către ultimul act în semifinala cu un alt jucător de perspectivă, italianul Jannik Sinner, după o revenire spectaculoasă, scor 2-6, 7-5, 6-2.
picture

ATP Viena: Rezumatul meciului Tiafoe - Sinner. Americanul, revenire spectaculoasă în semifinală

Până acum, Frances Tiafoe, fostul număr 2 mondial de la juniori, a obținut un singur titlu în circuitul ATP, în 2018, la Delray Beach. Acesta mai are o finală în același an la Estoril, acolo unde a fost învins de favoritul publicului, Joao Sousa.

Alexander Zverev caută titlul cu numărul 5 în 2021

Alexander Zverev s-a calificat în finala de la Viena după ce a trecut în semifinale de tânărul jucător spaniol, Carlos Alcaraz, una dintre surprizele plăcute ale anului din circuitul ATP. Favoritul numărul doi al turneului s-a impus în penultimul act cu un dublu 6-3 și a obținut biletele pentru marea finală.
picture

ATP Viena: Rezumatul meciului Alcaraz - Zverev. Germanul, calificare la pas în finală

Calificat deja la Turneul Campionilor, Zverev este la Viena în căutarea titlului cu numărul 5 al anului, după ce acesta s-a mai impus în acest an la Acapulco, Madrid și Cincinatti și a câștigat și medalia de aur în turneul olimpic de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Cei doi finaliști se vor întâlni astăzi pentru a șaptea oară, Zverev câștigând cinci partide în înâlnirile directe, în timp ce Tiafoe s-a impus o singură dată.
Finala turneului ATP 500 de la Viena dintre Frances Tiafoe și Alexander Zverev va avea loc astăzi, de la ora 15:00, în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo