Eugenie Bouchard este pregătită să revină în tenisul profesionist, după ce a stat pe margine timp de aproape un an. Fosta finalistă de la Wimbledon este pregătită să revină după ce a suferit accidentări și apoi a stat o perioadă de timp departe de tenis. Canadianca va reveni pe teren la turneul pe care a fost foarte aproape să-l câștige în 2014, Wimbledon.
Acum, Bouchard transmite că e nerăbdătoare să revină la cel mai înalt nivel al tenisului și va avea de înfruntat un nou tip de provocare. Ea va trebui să se pregătească intens pentru a juca pe iarba de la All England Club, având în vedere perioada lungă de pauză, și va încerca să profite la maximum de faptul că a fost acceptată pe tabloul principal de la Wimbledon, în urma retragerii lui Mayar Sherif (50 WTA).
CITEȘTE ȘI:
Tenis
Emma Răducanu are mai mulți sponsori decât victorii în circuit. Bouchard sare în apărarea britanicei
04/04/2022 LA 13:03

Eugenie Bouchard revine în competiții, după aproape un an de pauză

Eugenie Bouchard a arătat lumii tenisului câteva performanțe uimitoare în trecut și a jucat un tenis extraordinar până în momentul în care evoluțiile sale au început să scadă treptat în nivel. Fostul număr 5 mondial, care a jucat două semifinale de Grand Slam și o finală, a demonstrat că are jocul necesar pentru a-și învinge oricare dintre adversare. Rămâne de văzut dacă va mai putea atinge acel nivel.
Organizatorii englezi au ținut cont de faptul că Bouchard avea clasamentul protejat, la momentul când a cerut asta, ea fiind pe locul 118 mondial. Anul trecut, ea a absentat din cauza unei accidentări, care a necesitat o operație la umăr.Apoi a început să comenteze meciuri pentru Tennis Channel.
Al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, e programat în perioada 27 iunie – 10 iulie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52
Tenis
Eugenie Bouchard a încins spiritele pe social media! Cum l-a descris canadianca pe Novak Djokovic
25/08/2021 LA 10:59