În contextul în care autoritățile din toată lumea recomandă ca cetățenii să stea cât mai mult în casă și să evite să iasă în spațiile publice decât în cazuri extraordinare, Eugenie Bouchard a dezvăluit că îi este din ce în ce mai greu să facă asta. Ajunsă pe locul 328 WTA, Bouchard le-a transmis fanilor ei că "nu mai rezistă în carantină".
În Canada au fost deja confirmate peste 300 de cazuri de infectare cu coronavirus, iar măsurile de prevenție au fost implementate imediat. Rigorile impuse de autorități i-au dat peste cap programul finalistei din 2014 de la Wimbledon. La doar câteva zile de când a intrat în izolare, ea a mărturisit că deja nu mai rezistă.

Eugenie Bouchard, plictisită de izolare

Tenis
Eugenie Bouchard "a dispărut" din clasamentul WTA, dar revine în circuit! La ce turneu va evolua
10/06/2022 LA 13:10
"Cum decurge carantina voastră? Eu doar merg la antrenamente și stau în casă! Este teribil de plictisitor", s-a plâns Eugenie Bouchard pe contul personal de Twitter. Din păcate, Genie va fi nevoită să mai aștepte. Oficialii WTA au hotărât luni să suspende circuitul feminin de tenis până cel puțin pe 2 mai din cauza pandemiei de coronavirus.
WTA a anunţat, luni, suspendarea tuturor turneelor programate până la 2 mai, în contextul crizei provocate de pandemia de coronavirus. Pe 2 mai ar urma să înceapă meciurile de la Madrid Open, turneu patronat de Ion Ţiriac. În afara turneelor de la Miami, Charleston, Bogota şi Gudalajara, deja anulate, nu se vor desfăşura la datele programate competiţiile de la Stuttgart, Istanbul şi Praga. O decizie în ceea ce priveşte reluarea activităţii în circuit va fi luată în săptămâna premergătoare Madrid Open, în funcție de contextul provocat de coronavirus la acel moment.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Emma Răducanu are mai mulți sponsori decât victorii în circuit. Bouchard sare în apărarea britanicei
04/04/2022 LA 13:03
Tenis
"Contrastul dintre ele este uriaș!" Ce avantaj are Emma Răducanu în fața lui Naomi Osaka
22/09/2021 LA 15:52