Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Kyrgios s-a răzgândit după prima victorie pe zgură în 2022, nu o mai numește "cel mai mare gunoi". Noul discurs

Irina Aldea

Publicat 06/04/2022 la 15:14 GMT+3

Nick Kyrgios a afirmat în trecut că Roland Garros "ar trebui scos din calendar" și că "e cel mai mare gunoi pe care l-a văzut vreodată", însă australianul pare acum că s-a răzgândit, după victoria obținută marți, în primul său meci pe zgură după 1055 de zile de pauză.

Nick Kyrgios

Credit imagine: Eurosport

Nick Kyrgios a câștigat marți primul său meci pe zgură din 2022. Australianul s-a impus la Houston, în disputa cu Mackenzie McDonald, scor 4-6, 6-3, 6-4. În turul următor, sportivul de la Antipozi va întâlni un alt american, pe Tommy Paul, numărul 34 mondial. Deși a avut afirmații controversate în trecut despre suprafața roșie, Kyrgios pare că s-a răzgândit, iar marți a transmis că zgura se potrivește de fapt jocului său.
picture

Kyrgios, prima victorie pe zgură din 2022, după o revenire de senzație

După 1055 de zile la ultimul său meci pe zgură, Nick Kyrgios a câștigat un meci pe această suprafață la Houston și a sărbătorit cum se cuvine. Kyrgios a oferit un total de 18 ași în meci pentru a revenit de la 0-1 la seturi, oferindu-le fanilor distracția pe care o căutau cu un tweener tradițional, marca Kyrgios. Ajuns la 26 de ani, Kyrgios a reflectat asupra victoriei sale și a observat că de fapt zgura se potrivește jocului său, sugerând că urmează să mai apară la turneele desfășurate pe această suprafață.
CITEȘTE ȘI:

Nick Kyrgios s-a răzgândit în privința zgurii. Acum nu mai e "cel mai mare gunoi"

"În mod evident, zgura nu este suprafața mea forte, dar am servit foarte bine și am început să joc mai agresiv, am găsit până la urmă o nouă viteză. Am alunecat puțin, dar jocul meu se potrivește destul de bine pe zgură. Este o atmosferă grozavă aici, iar mulțimea este destul de implicată, așa că aștept cu nerăbdare să continui să progresez prin turneu.
Știi, încerc doar să bifez toate căsuțele de pe teren, încerc să mă odihnesc bine, să mănânc bine și să mă bucur de timpul meu petrecut aici. Houston este un loc grozav, o mulțime de cumpărături, o mulțime de lucruri distractive de făcut. Dar știi, îmi face plăcere să mă întorc pe zgură. Este o călătorie frumoasă, chiar dacă scurtă, eu pur și simplu mă bucur de asta", a spus Kyrgios după victoria de la Houston.
Fanii de la Roland Garros nu vor beneficia anul acesta de spectacolul produs de Kyrgios la eveniment, după ce acesta a confirmat că se va îndrepta în schimb acasă, în Australia. Va fi al cincilea an consecutiv când va sări peste Grand Slam.Dar, în 2023, Nick se va întoarce pe zgura pariziană, după cum singur a mărturisit. Motivul? Unul la fel de pueril ca mai toate acțiunile sportivului australian: iubita sa vrea să viziteze Parisul.
"Anul viitor voi merge la Paris, voi juca Roland Garros. Prietena mea vrea să cunoască Parisul, așa că voi juca și eu la acel turneu. Am decis deja că anul acesta ne vom întoarce acasă", a spus Kyrgios înainte de competiția de la Houston.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo