Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Australian Open, într-un meci transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport, după ce l-a învins în 3 seturi pe Michael Mmoh, scor 6-1, 6-4, 6-2.
Deși n-a avut emoții împotriva adversarului său, clasat pe locul 177 ATP, Nadal a avut câteva probleme cu o femeie din tribune. În setul al doilea, la scorul de 5-4 pentru spaniol, aceasta a început să-l grăbească în momentul serviciului și chiar i-a arătat semne obscene.
Gestul femeii respective l-a lăsat fără reacție pe Nadal preț de câteva secunde, pentru ca apoi să bufneasă în râs. Complet surprins de jignirile primite din public, ibericul a întrebat: "Mie îmi arăți?".
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
ACUM O ORĂ
Femeia nu s-a oprit acolo și a continuat să-l încurce pe Nadal cu vorbe din public, până când anagajații de la securitate au scos-o în afara arenei.
"Poate a băut prea mult gin sau tequila. Nu știu. A fost o situație ciudată. Tind să cred că există oameni pentru orice în lumea asta. Eu m-am amuzat. Serios, cineva mi-a arătat semne obscene... nici nu știu motivul. Am fost surprins, dar în același timp mă gândeam: săraca femeie", a declarat Nadal la conferința de presă de după meci.

O femeie i-a arătat semne obscene lui Nadal, în timpul meciului cu Mmoh. Reacţia lui Rafa

Cum a justificat femeia gesturile controversate față de Nadal

Presa din Austalia a găsit-o însă pe femeie și a încercat să afle ce a determinat-o să facă aceste gesturi.
Ea a declarat pentru postul australian de radio 3AW că ”într-adevăr a depășit puțin măsura”, însă a argumentat că meciul lui Nadal era ”extrem de plictisitor”.
După ce a fost întrebată de ce era la meciul lui Nadal dacă nu îl place pe spaniol, ea a precizat că a decis ”să mai rămână” pe Rod Laver Arena după ce a urmărit meciul dintre Coco Gauff și Elina Svitolina.
”Nu mi-am făcut o imagine prea bună, probabil. Nu sunt fericită cu ce am făcut”, a declarat femeia, care a recunoscut că a consumat șampanie înainte de meci.
O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.
Tenis
Simona Halep, nevinovată în ochii unui cunoscut tenismen: "Ar fi făcut asta dacă ar fi vrut!"
ACUM 3 ORE
Tenis
Un sponsor important al Simonei Halep, mesaj special de Ziua Națională! Ce i-a transmis româncei
ACUM 4 ORE