Rafael Nadal s-a calificat în turul 3 la Australian Open, într-un meci transmis în direct și în exclusivitate la Eurosport, după ce l-a învins în 3 seturi pe Michael Mmoh, scor 6-1, 6-4, 6-2.

Deși n-a avut emoții împotriva adversarului său, clasat pe locul 177 ATP, Nadal a avut câteva probleme cu o femeie din tribune. În setul al doilea, la scorul de 5-4 pentru spaniol, aceasta a început să-l grăbească în momentul serviciului și chiar i-a arătat semne obscene.

Tenis
Simona Halep, prima reacție după ce a fost depășită în clasamentul WTA de Naomi Osaka
ACUM 3 ORE

Gestul femeii respective l-a lăsat fără reacție pe Nadal preț de câteva secunde, pentru ca apoi să bufneasă în râs. Complet surprins de jignirile primite din public, ibericul a întrebat: "Mie îmi arăți?".

Femeia nu s-a oprit acolo și a continuat să-l încurce pe Nadal cu vorbe din public, până când anagajații de la securitate au scos-o în afara arenei.

"Poate a băut prea mult gin sau tequila. Nu știu. A fost o situație ciudată. Tind să cred că există oameni pentru orice în lumea asta. Eu m-am amuzat. Serios, cineva mi-a arătat semne obscene... nici nu știu motivul. Am fost surprins, dar în același timp mă gândeam: săraca femeie", a declarat Nadal la conferința de presă de după meci.

O femeie i-a arătat semne obscene lui Nadal, în timpul meciului cu Mmoh. Reacţia lui Rafa

Cum a justificat femeia gesturile controversate față de Nadal

Presa din Austalia a găsit-o însă pe femeie și a încercat să afle ce a determinat-o să facă aceste gesturi.

Ea a declarat pentru postul australian de radio 3AW că ”într-adevăr a depășit puțin măsura”, însă a argumentat că meciul lui Nadal era ”extrem de plictisitor”.

După ce a fost întrebată de ce era la meciul lui Nadal dacă nu îl place pe spaniol, ea a precizat că a decis ”să mai rămână” pe Rod Laver Arena după ce a urmărit meciul dintre Coco Gauff și Elina Svitolina.

”Nu mi-am făcut o imagine prea bună, probabil. Nu sunt fericită cu ce am făcut”, a declarat femeia, care a recunoscut că a consumat șampanie înainte de meci.

O ofertă imbatabilă pentru un tenis care întoarce capete. Aplicația Eurosport Player la 0,99€ pentru o lună.

Tenis
Simona Halep, cu gândul la sezonul de zgură! La ce turneu a confirmat Simo prezența
ACUM 4 ORE
Tenis
Antrenorul lui Roger Federer a făcut marele anunț despre revenirea pe teren a elvețianului
ACUM 5 ORE