Emma Răducanu a uimit pe toată lumea când a câștigat titlul la US Open, după ce a învins-o pe Leylah Fernandez în ultimul act de la New York, scor 6-4, 6-3. La doar a doua participare într-un Grand Slam, Emma Răducanu a devenit prima jucătoare venită din calificări care câștigă un turneu major, fără a ceda set.
Parcursul fabulos al tinerei jucătoare britanice la US Open, încununat cu câştigarea trofeului, a atras privirile tuturor. Totuși, nu toată lumea pare să fie încântată de reușita sportivei din Marea Britanie. Flavia Pennetta, campioana din 2015 de la US Open, a precizat în presa din SUA că succesul Emmei Răducanu e "dăunător pentru tenis".
Tenis
Emma Răducanu s-a săturat de critici și "contraatacă": "M-am descurcat mai bine decât majoritatea!"
01/12/2022 LA 17:05

Flavia Pennetta, revoltată de faptul că Emma Răducanu a cucerit titlul la US Open

Jucătoarea de tenis italiană Flavia Pennetta a comentat victoria Emmei Răducanu la US Open: "Trebuie să fiu sinceră, sunt nemulțumită de acest rezultat, nu-mi place deloc ce s-a întâmplat la New York. Acest titlu rupe continuitatea generațiilor mult prea mult. Acest lucru este rău pentru tenis, este dăunător.
Pe vremea în care evoluam eu în circuit nu exista așa ceva, să vină o fată tânără din calificări și să plece acasă cu titluri de Grand Slam. Topurile nu ar permite acest lucru. Este greșit, nu ar trebui să existe așa ceva în tenisul feminin. Aparent, jucătoarele din garda veche pot fi foarte ușor luate prin surprindere, iar asta nu e deloc bine pentru imaginea acestui sport", a spus Flavia Pennetta în presa din SUA.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Tenis
Emma Răducanu, decorată de Regele Charles al III-lea! Distincția primită de sportivă
29/11/2022 LA 17:44
Tenis
Bencic, "extrem de încântată" de colaborarea cu Tursunov, după ce rusul a scăpat de Emma Răducanu
19/10/2022 LA 07:12