Fost lider mondial în circuitul feminin de tenis, Garbine Muguruza a anunțat sâmbătă că va relua colaborarea cu fosta ei antrenoare, Conchita Martinez. Ele vor lucra din nou împreună începând cu sezonul competițional 2020. Iberica a mai lucrat cu Martinez anterior la echipa de Fed Cup a Spaniei.
Ele au stabilit și o perioadă de probă în care au lucrat împreună, în 2017 și 2018, perioadă în care Muguruza a cucerit al doilea ei titlu de Grand Slam al carierei, la Wimbledon. În martie 2018, Muguruza a revenit la parteneriatul cu Sam Sumyk, în timp ce Conchita Martinez a început să o pregătească pe Karolina Pliskova.

Conchita Martinez revine alături de Garbine Muguruza

Roland-Garros
Roland-Garros : Kaia Kanepi vs Garbine Muguruza
22/05/2022 LA 18:19
Garbine Muguruza s-a despărţit recent de antrenorul Sam Sumyk, iar în prezent ocupă locul 35 WTA.Jucătoarea de tenis din Spania a început colaborarea cu tehnicianul francez în 2015, an în care a câştigat turneul de la Roland Garros. În 2017, ea s-a impus la Wimbledon, dar atunci era pregătită de Martinez, asta pentru că Sumyk îşi luase liber pentru aniversarea fiicei lui.
Muguruza, care a lucrat cu Anabel Medina Garrigues de când s-a despărțit de Sumyk, a coborât foarte mult în clasament, iar acum ocupă poziția a 35-a.În circuitul feminin de tenis au fost deja anunțate câteva modificări la nivel de parteneriate jucătoare-antrenor. Dayana Yastremska va fi pregătită în 2020 de către Sascha Bajin, iar Angelique Kerber va fi antrenată de Dieter Kindlmann.
Roland Garros
Simona Halep și-a aflat adversarele la Roland Garros! Cu cine joacă celelalte românce la Paris
19/05/2022 LA 14:51
Mutua Madrid Open
Favoritele cad pe capete la Madrid! Osaka și Muguruza, înfrângeri dureroase la Caja Magica
01/05/2022 LA 19:53