Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Irina Begu, calificată în turul 3 la Indian Wells! S-a impus în două seturi în fața lui Teichmann

Bianca Dumitru

Publicat 09/10/2021 la 01:34 GMT+3

Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Indian Wells după ce a învins-o în două seturi pe Jil Belen Teichmann.

Irina Begu

Credit imagine: Getty Images

În această seară, Irina Begu s-a calificat în turul 3 la Indian Wells după ce a trecut în două seturi de Jil Belen Teichmann, scor 7-5, 6-1, la capătul a 97 de minute de joc.
După un start echilibrat de meci, în care fiecare sportivă a reușit câte două break-uri, Irina Begu a câștigat 7 game-uri consecutive, adjudecându-și primul set și ajungând să conducă, în setul 2, cu scorul de 4-0.
Elvețianca de pe locul 39 WTA a câștigat și ea un game în a doua parte a meciului, dar nu a mai avut puterea de a întoarce scorul.
Pentru Irina Begu, numărul 61 WTA, urmează duelul cu învingătoarea meciului Kristina Kucova - Shelby Rogers, programat în această noapte.

Simona Halep și Sorana Cîrstea, calificate în turul 3

După ce Sorana Cîrstea a devenit prima reprezentantă a României care a avansat în turul 3 la Indian Wells, eliminând-o în două seturi pe Misaki Doi, Simona Halep a făcut și ea un meci foarte bun împotriva Martei Kostyuk și a obținut calificarea în runda următoare.
Ucraineanca a început mai bine partida și a condus cu 3-1 în primul set, dar Simona a echilibrat apoi jocul și a revenit pe tabelă. Prima manșă s-a decis în tie-break, iar experiența Simonei s-a văzut, constănțeanca impunându-se cu 7-2.
Cu moralul crescut, sportiva noastră a început ideal setul secund și s-a desprins repede la 3-0. Ulterior, ucrainianca și-a câștigat serviciul, dar Simona a reușit o nouă serie de 3 game-uri consecutive, impunându-se în final cu 7-6 (2), 6-1, la capătul unui meci de o oră și 33 de minute.
În turul 3, Simona Halep ar putea da peste Emma Răducanu (22 WTA), dacă aceasta o va învinge în această noapte pe Aliaksandra Sasnovich (100 WTA), iar Sorana Cîrstea va da piept cu Elina Svitolina, care a trecut de Tereza Martincova, scor 6-2, 6-3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo