Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic și Nadal, întâlnire la vestiar înaintea finalei de la Roma: "Ne-a amuzat pe amândoi"

Irina Aldea

Publicat 16/05/2021 la 15:24 GMT+3

Rafael Nadal și Novak Djokovic se întâlnesc azi în finala de la Roma în cea de-a 57-a lor confruntare în circuitul masculin de tenis. Finala de la Foro Italico, un ultim act de vis pentru fanii sportului alb, se va vedea în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player începând cu ora 18.00, ora României.

Novak Djokovic und Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Dacă Rafael Nadal a avut o misiune ușoară ieri, spaniolul trecând de Reilly Opelka într-o oră și 32 de minute de joc (6-4, 6-4), Novak Djokovic a disputat ieri la Roma două partide extrem de disputate cu Stefanos Tsitsipas (4-6, 7-5, 7-5) și Lorenzo Sonego (6-3, 6-7, 6-2), petrecând pe teren nu mai puțin de patru ore și 55 de minute de joc.
Astfel, vom avea la Foro Italico finala mult visată: Rafael Nadal – Novak Djokovic, episodul cu numărul 57. Organizatorii turneului Masters 1000 din capitala Italiei, alături de fanii sportului alb, se așteaptă la un duel de cinci stele, motiv pentru care duelul celor doi granzi de azi a fost denumit "Bătălia gladiatorilor".

Rafael Nadal – Novak Djokovic s-au întâlnit la vestiare în ziua semifinalelor

La conferința de presă de după calificarea în finală, Novak Djokovic a dezvăluit un moment amuzant "din culise". Nole s-a întâlnit la vestiare cu Rafa imediat după ce s-a impus în fața lui Tsitsipas la capătul celui mai spectaculos meci de la Roma: "Eu și cu Rafa ne-am amuzat în vestiar după ce eu am câștigat în fața lui Tsitsipas. Am glumit că bătrânii din circuit nu sunt încă pregătiți să renunțe. E minunat să joc cu Rafa în finală, e de departe cel mai mare rival al meu", a spus Djokovic.
Rafael Nadal și Novak Djokovic s-au întâlnit până acum în circuitul mondial de tenis de 56 de ori, sârbul conducând cu 29-27 în confruntările directe. Ultima oară, cei doi s-au întâlnit în finala de la Roland Garros (Rafa a obținut atunci titlul cu numărul 13 la Grand Slam-ul parizian, scor 6-0, 6-2, 7-5). Marea finală de azi e programată pe Campo Centrale de la ora 18.00, ora României, și va fi transmisă în direct pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo