Rafael Nadal (3 ATP) s-a impus duminică în finala turneului Masters 1000 de la Roma, în fața numărului 1 mondial Novak Djokovic, cu 7-5, 1-6, 6-3, la capătul unui meci de aproape 3 ore. Pentru Nadal este cel de al 10-lea trofeu pecare îl ridică la Foro Italico. Nadal conduce în seria finalelor de la Roma, împotriva lui Djokovic cu 4-2, în timp ce la general s-a apropiat la o singură victorie de un egal perfect, scorul întâlnirilor dintre cei doi fiind acum de 28-29, în favoarea sârbului.
În schimb, cei doi sunt la egalitate în ceea ce privește numărul de turnee ATP 1.000 câștigate în carieră, fiecare având câte 36, cu care conduc topul all time. După festivitatea de premiere, primul lucru pe care Rafa Nadal l-a făcut a fost să întrebe care sunt scorurile din La Liga. Fan declarat Real Madrid, Nadal a vrut să știe dacă echipa lui a câștigat meciul cu Athletic Bilbao, dar și ce s-a întâmplat cu rivalele Atletico Madrid și Barcelona.
Tel Aviv Watergen Open
Djokovic s-a calificat în sferturile de la Tel Aviv! Un game din setul secund a durat 25 de minute
ACUM 6 ORE

Rafael Nadal, campion la Roma, cu gândul la scorurile din La Liga

Aseară am avut parte de o etapă nebună în La Liga. Barcelona a pierdut duminică, acasă, confruntarea cu Celta Vigo, scor 1-2, și a ieșit definitiv din cursa pentru trofeul de campioană în La Liga. Real Madrid și Atletico Madrid au câștigat meciurile etapei cu numărul 38 și rămân singurele echipe cu șanse matematice la titlu, înainte de ultima etapă.
În minutul 80 al partidelor disputate în penultima etapă din LaLiga, Real Madrid (1-0 vs Athletic Bilbao) se afla pe primul loc în clasament. Atletico Madrid nu a renunțat însă la luptă, a întors scorul în fața celor de la Osasuna (2-1) și a revenit în fruntea clasamentului, grație golurilor marcate de Lodi și Suarez.
Cum arată clasamentul în La Liga:
  • 1. Atletico Madrid 83 puncte
  • 2. Real Madrid 81
  • 3. FC Barcelona 76
Ultima etapă - lupta pentru titlu:
  • Real Madrid vs Villarreal
  • Valladolid vs Atletico Madrid.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Wimbledon
Rod Laver surprinde! De ce crede că nu a reușit Kyrgios să-l învingă pe Djokovic la Wimbledon
IERI LA 18:59
Tel Aviv Watergen Open
Novak Djokovic a rupt tăcerea la Tel Aviv despre accidentarea de la mână: "Acum bat în lemn!"
IERI LA 15:39