Favorit numărul 2 pe tabloul de simplu de la Roma, Rafael Nadal nu a avut nicio emoție cu Dusan Lajovic (25 ATP) în partida din optimile de finală. Marele campion iberic s-a impus la capătul unui meci care a durat o oră și 30 de minute de joc, scor 6-1, 6-3. În sferturile de finală, Rafa îl va întâlni pe zgura de la Foro Italico pe favoritul numărul 8, Diego Schwartzman.
Deși nu a avut vreo șansă în fața lui Rafa, Dusan Lajovic a avut o replică prin care l-a făcut pe iberic să râdă pe teren. Nici arbitrul de scaun nu a rezistat comentariului sârbului și a fost surprins de camerele instalate pe teren cum râde. Mai exact, Lajovic a gafat și a luat de pe marginea terenului prosopul lui Nadal în loc să-l folosească pe al lui.

Lajovic și Nadal, faza zilei la Roma

Roland Garros
Rafa Nadal, nemulțumit de organizatorii de la Roland Garros! Ce reproș are super-campionul spaniol
ACUM 10 ORE
Dusan Lajovic s-a uitat la Rafa și și-a dat seama de greșeala comisă, după care l-a făcut pe al doilea cel mai titrat jucător de tenis din lume să râdă. Omule, sper că ești negativ”, i-a spus Lajovic lui Nadal pe teren. După ce s-a amuzat copios de situația în care se pusese sârbul, i-a răspuns, confirmându-i că nu a luat contact cu virusul.
În altă ordine de idei, Rafa pare de neoprit pe zgura de la Roma. În primele două partide disputate la Foro Italico, matadorul a cedat doar șase game-uri: două în meciul cu semifinalistul de la US Open, Pablo Carreno-Busta, și patru azi, cu Dusan Lajovic. Nici în sferturi nu pare că Nadal va avea parte de o provocare prea mare. Cu Schwartman, Nadal conduce cu 9-0 la capitolul întâlniri directe.
Roland Garros
Roland Garros LIVEBLOG | Swiatek și Begu sunt în optimi. Medvedev s-a calificat și el mai departe
ACUM 13 ORE
Roland-Garros
Moment adorabil la Roland Garros. Cum a fost surprins Rafael Nadal după interviul cu Marion Bartoli
IERI LA 17:00