Ion Țiriac, președintele FRT, a vorbit cu reticență despre viitorul tenisului românesc. Fostul tenismen român a precizat că există șanse mari ca tenisul din România să dispară așa cum s-a întâmplat cu gimnastică odată cu retragerea Simonei Halep, care are în prezent 28 de ani.
"Asta e echipa României de Fed Cup și, cu toată responsabilitatea, spun că, dacă nu se iau măsuri imediat, tenisul va muri la fel ca gimnastica! O să dispară! Nu văd nicio șansă în lumea asta să facă cineva ceva, pentru că nimănui nu-i pasă. Nu e trist că nu vor, ci că nu le pasă. Pentru că prin sport salvezi tineretul. După Simona Halep e Sahara, e desert. E trist, dar e adevărat. Timp de 30 de ani, cu sportul s-a făcut genocide. Tot ce s-a câștigat la Sydney și Atena a fost moștenirea lui Ceaușescu", a declarat Țiriac pentru ProSport.

Ion Țiriac, critic cu noul format la Fed Cup

Tenis
BREAKING NEWS | ATP: Se va juca fără puncte în clasament la Wimbledon
ACUM 5 ORE
Mai mult decât atât, handicapații de la Federația Internațională au vândut și această competiție fără să își dea seama! Cum poți să joci 12 echipe de fete, într-o săptămână, în același club?! Unde ai 12 vestiare?! Unde ai destule terenuri, dacă fiecare echipă are minimum 4 jucătoare, vreo 50 în total, să se antreneze în fiecare zi? Experiența Cupa Davis, la cel mai mare club din Europa, cel de la Madrid, al meu, a arătat asta. Parcă era un camp de refugiați, cu toate closetele închiriate și toate automobilele alea în care aveau câte un duș înăuntru ca să se spele o echipă! 17 spectatori la meciul Croatia - Argentina... Domnilor, totul se rezumă la bani!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
România intră în luptă cu 7 jucătoare la Roland Garros! Buzărnescu a prins tabloul principal
ACUM 5 ORE
Roland Garros
Mihaela Buzărnescu a ratat calificarea pe tabloul principal de la Roland Garros
ACUM 7 ORE