Matteo Berrettini spune că al său compatriot, Jannik Sinner, joacă tenis precum "o mașinărie" și l-a descris ca fiind și mai agresiv decât Novak Djokovic, liderul mondial din ATP. Nu este prima dată când tânărul italian este comparat cu Nole. Sinner, în vârstă de 19 ani, a pătruns deja în Top 20 ATP și ocupă în prezent poziția a 18-a, iar de curând a și primit câteva sfaturi de la Djokovic.
Sinner este unul dintre cei patru italieni aflați în Top 50 ATP în prezent. Matteo Berrettini este primul dintre reprezentanții Italiei, pe locul 10 ATP. Grupul este completat de Fabio Fognini și Lorenzo Sonego, aflați pe locul 28 ATP, respectiv 32 ATP. Un alt tânăr italian, Lorenzo Musetti, cu doar șapte luni mai tânăr decât Sinner, începe și el să-și spună cuvântul din ce în ce mai des în circuitul mondial de tenis.

Berrettini crede că Jannik Sinner este mai agresiv decât Novak Djokovic

Tenis
Nadal - Zverev, blockbusterul sferturilor de la Madrid. Ce a spus germanul de Rafa înainte de meci
IERI LA 06:43
"Tenisul meu este bazat pe serviciu și variație. Eu folosesc mai mult slice, o minge mai scurtă. Jannik Sinner este mai degrabă o mașinărie. Aș vrea să spun monocord, dar nu e definiția potrivită. Jannik joacă asemănător cu Djokovic, dar e mai agresiv decât Nole. Încearcă mereu să joace mai mult punctele.
În opinia mea, cea mai bună lovitură a lui este lovitura de rever. El se mișcă pe teren foarte bine și încearcă să fie agresiv chiar și când adversarii lui forțează. Suntem doi tenismeni foarte diferiți, dar amândoi avem o agresivitate care ne caracterizează. Va ajunge mare", a spus Matteo Berrettini pentru SuperTennis.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
De ce are Novak Djokovic bilanț pozitiv la întâlnirile directe cu Nadal. Răspunsul oferit de Rafa
06/05/2021 LA 11:52
Tenis
Se schimbă liderul mondial din ATP după turneul de la Roma? Cum poate fi detronat Novak Djokovic
06/05/2021 LA 10:19