Kyrgios și-a pierdut mințile în timpul partidei cu Sinner, pierdută în optimile de finală ale turneului din Florida, scor 6-7, 3-6. Penalizat, acesta s-a certat cu arbitrul și i-a cerut să cheme supervizorul turneului, pentru a împărți dreptatea. Imediat, australianul și-a rupt de nervi racheta, a fost iar penalizat, astfel că oficialul nu a mai fost chemat în arenă, așa cum voia sportivul de la Antipozi.

Kyrgios și-a pierdut mințile la Miami! Australianul și-a făcut praf racheta și a primit 2 penalizări

La final, în loc să se calmeze, Kyrgios a refulat, punându-i pe toți la zid pentru ce i s-a întâmplat.
Roland Garros
Azi începe Roland Garros 2022. Ce putem vedea în prima zi de la Grand Slamul parizian
ACUM 2 ORE
"Este o mare prostie. Toată lumea ar trebui concediată. E optimea unuia dintre cele mai mari turnee și nici măcar nu știi cum să folosești un walkie-talkie. Trebuie să-i concediem pe toți cei care lucrează la turneu și să o luăm de la capăt", a spus Kyrgios la conferința de presă, potrivit gotennis.ru.
CITEȘTE ȘI:
"IDEMO, MIOMIR!". ÎN ABSENȚA LUI DJOKOVIC, UN ALT SÂRB UIMEȘTE ÎN TENISUL MONDIAL. PERFORMANȚE DE TOP PENTRU KECMANOVIC

Kyrgios, dezamăgit și de suprafața de la Miami

Nici suprafața de joc de pe terenul central nu a fost pe placul lui Kyrgios, care până acum evoluase pe alte arene.
"Suprafața de pe central e complet diferită. Poate că cineva ar trebui să spună înainte de turneu: "Băieți, vedeți că pe arena centrală se joacă la o cu totul altă viteză față de celelalte arene". Puteam la fel de bine să joc pe iarbă sau zgură. E o glumă ce se întâmplă", a mai spus Kyrgios.
Trebuie notat că, încă dinainte de începerea turneului, Nick s-a pus rău cu organizatorii, vorbind despre faptul că această competiție nu ar fi trebuit niciodată mutată de la Key Biscayne. Între 1987 și 2018, turneul s-a desfășurat la Crandon Park din Key Biscayne, pentru ca apoi să fie relocat la Miami Gardens, unde s-a construit uriașul Hard Rock Stadium.
Roland Garros
Halep și Mouratoglou, vedetele unui super-reportaj CNN, înainte de Roland Garros
ACUM 4 ORE
Open Parc Auvergne-Rhône-Alpes Lyon
Cameron Norrie a câștigat turneul de la Lyon
ACUM 5 ORE