Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Laver Cup | Europa conduce cu 11-1, după o zi fantastică!

Bianca Dumitru

Actualizat 26/09/2021 la 10:23 GMT+3

A început a patra ediție a Laver Cup. După două zile, Europa conduce cu 11-1. Toate cele 8 meciuri de sâmbătă au fost câștigate de europeni în fața echipei Restului Lumii

Zverev siegt bei Laver Cup

Credit imagine: SID

Echipa Europei conduce cu 11-1 în fața reprezentanților din Restul Lumii după două zile din a patra ediție a Laver Cup.
Tsitsipas, Zverev și Medvedev au câștigat fără mari probleme partidele de simplu de sâmbătă.
picture

Laver Cup : Cele mai interesante mingi din ziua 2

Italianul Matteo Berettinni a câștigat disputa cea mai spectaculoasă a primei zile. 2 ore și 54 de minute a durat meciul cu Auger-Alliasime. Canadianul s-a impus la capătul unui tiebreak în primul set, dar Berettinni a revenit fantastic. Italianul l-a câștigat pe următoarele 2 cu 7-5 și 10-8 în celebra sală TD Garden din Boston.
picture

Laver Cup : Berrettini îl învinge pe Auger-Aliassime la capătul unui meci foarte disputat de 3 ore

În celelalte 2 partide de simplu, rusul Rublev a trecut de argentinianul Schwatzman în trei seturi, iar Casper Ruud l-a învins pe Reilly Opelka în două seturi, scor 3-6, 6-7 (4), la capătul unei partide care a durat o oră și 48 de minute.
picture

Rezumatul primului meci de la Laver Cup 2021: Opelka - Ruud. Europa conduce cu 1-0

Cei doi sportivi s-au mai întâlni în acest an la jumătatea lunii august, în 16-imile turneului de la Cincinnati, unde norvegianul, numărul 10 ATP, s-a impus în trei seturi, 6-7 (5), 6-0, 7-6 (4).
Perechea Isner / Shapovalov a adus primul punct al echipei Restului Lumii după o dispută cu Zverev și Berrettini, pe tabloul de dublu. Roger Federer a fost în tribune la prima zi de la Boston, iar fanii au reacționat minunat.
picture

Laver Cup : Federer ovaționat de către fani la Boston

Toate meciurile de la Laver Cup sunt transmise în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player. Astăzi sunt meciuri foarte interesante, Tsitsipas - Kyrgios și Zverev - Isner.

Europa vs. Restul Lumii la Laver Cup

A patra ediție a Laver Cup se desfășoară în perioada 24-26 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Competiția a debutat astăzi în Boston, Massachusetts, evenimentul fiind găzduit de Statele Unite ale Americii pentru a doua oară de la înființarea din 2017. În cadrul Laver Cup se înfruntă tenismeni din echipa Europei cu jucători din "Restul Lumii".
Din echipa Europei fac parte Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Matteo Berrettini și Casper Ruud. Pentru Restul Lumii vor evolua Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

Pe hârtie, 'Team Europe' este clar favorită, toți cei șase membri ai echipei clasându-se în prezent în Top 10 ATP. În plus, cel mai bine clasat jucător al echipei reprezentând Restul Lumii este mai slab clasat decât cel mai slab clasat jucător al echipei Europei.
Laver Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo