Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago

Irina Aldea

Actualizat 22/09/2021 la 18:17 GMT+3

A patra ediție a Laver Cup se va desfășura în perioada 24-26 septembrie în direct pe Eurosport și Eurosport Player. Roger Federer a vorbit despre evenimentul organizat anul acesta la Chicago.

Roger Federer

Credit imagine: Getty Images

Cea de-a patra ediție a Laver Cup va debuta vineri, pe 24 septembrie, la Boston, în Massachusetts. Evenimentul este găzduit în Statele Unite ale Americii pentru a doua oară de la înființarea competiției în 2017. În cadrul acestui eveniment se înfruntă tenismeni din echipa Europei cu jucători din "Restul Lumii".
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

Roger Federer, principalul ambasador al acestei competiții, a preconizat deja cum va arăta lupta dintre cele două echipe și cine va triumfa. Elvețianul este de părere că echipa Europei va câștiga din nou, pentru a patra oară la rând, întrecerea demonstrativă. FedEx a precizat că în proba de simplu, echipa Europei va reuși cel mai probabil să obțină victorii clare, dar că la dublu se vor da bătălii pe muchie de cuțit.

Ce crede Roger Federer că se va întâmpla anul acesta la Laver Cup

"Cred că echipa Europei este din nou mare favorită. Să-i ai în echipă pe Alexander Zverev, campionul olimpic și pe campionul de la US Open, Daniil Medvedev, este un mare avantaj pentru noi, mai ales în proba de simplu. Cred că la dublu, în interior, totul este posibil. Probabil că vom avea parte de câteva meciuri strânse la dublu. La simplu avem un avantaj clar, dar și ei au mulți jucători tineri, așa că și ei au o șansă importantă anul acesta", a spus Roger Federer.
Din echipa Europei fac parte Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Matteo Berrettini și Casper Ruud. Pentru Resul Lumii vor evolua Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios. Pe hârtie, Team Europe este clar favorită, toți cei șase membri ai echipei clasându-se în prezent în Top 10 ATP. În plus, cel mai bine clasat jucător al echipei reprezentând Restul Lumii este mai slab clasat decât cel mai slab clasat jucător al echipei Europei.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

În Team Europe regăsim un titlu de Grand Slam, trei titluri la Turneul Campionilor și 10 trofee Masters 1000. De partea cealaltă, în cadrul Team World, doar John Isner are un titlu Masters 1000. Echipa Europei a câștigat toate cele trei ediții ale evenimentului de până acum, dar două dintre ele au fost decise la limită. Team World va căuta să pună capăt acestei serii impresionante și să obțină prima victorie în cadrul Laver Cup, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Laver Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo