Roger Federer și Rafael Nadal vor reveni la Laver Cup. După ce au făcut echipă la ediția inaugurală, cea din 2017, dar și în 2019, "Fedal" își va face apariția și la ediția din 2022 a Laver Cup, ediție ce va avea loc în perioada 23-25 septembrie 2022 la Londra.
Roger Federer, care speră să știe mai multe despre recuperarea sa în luna aprilie, este nerăbdător să joace, din nou, alături de rivalul și prietenul său, Rafael Nadal:
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
27/09/2021 LA 14:16
"Abia aștept să revin pe teren în a doua jumătate a anului, iar Laver Cup face parte din planurile mele. Nu este un secret că iubesc acest eveniment și sunt nerăbdător să revin în arena O2 din Londra, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume.
Rafa este o persoană incredibilă și o inspirație pentru mine, dar și pentru nenumărați oameni. Mi-a dat un mesaj pe social media după ediția de anul trecut a Laver Cup de la Boston sugerând să jucăm dublu în Londra și abia aștept ca Fedal să revină la Laver Cup", a spus Roger Federer.
Citește și:

Roger Federer și Rafael Nadal vor participa la Laver Cup 2022

Rafael Nadal, proaspăt campion la Australian Open, este și el nerăbdător să revină la Laver Cup. Nadal a cucerit titlul de Grand Slam cu numărul 21, după ce l-a învins în ultimul act pe Daniil Medvedev, la capătul unei finale de 5 ore și 24 de minute. Spaniolul a câștigat astfel al doilea titlul de la Melbourne, după ce s-a impus pe Rod Laver Arena și în 2009, după o finală câștigată în fața lui Roger Federer.
"Laver Cup este un eveniment unic la care iubesc să particip. I-am sugerat lui Roger să jucăm dublu la Londra și pare că își dorește acest lucru, acum mai trebuie doar să îl convingem pe căpitanul nostru, Bjorn Borg.
Roger este o parte importantă a carierei mele, un rival mare, dar și un prieten important. Să facem parte împreună din echipa Europei este grozav, iar dacă va fi posibil să împărțim din nou terenul la dublu atunci va fi un moment special pentru amândoi, în acest punct al carierei", a spus Rafael Nadal.
Căpitanul echipei Europei va fi, din nou, Bjorn Borg, de 11 ori câștigător de Grand Slam. Suedezul se bucură că se poate baza pe cei doi jucători legendari:
"Nu are cum să fie mai bine de atât, să îi pot selecta pe Rafa și Roger pentru Laver Cup în Londra. Ce a realizat Rafa la Australian Open este incredibil. El întruchipează spiritul sportului nostru și suntem extrem de norocoși de a îl avea ca model, atât pe el, cât și pe Roger. Doi mari campioni, un oraș un incredibil și o arenă celebră. Va fi un moment extraordinar", a declarat Bjorn Borg.
Laver Cup
Laver Cup : Cele mai interesante mingi din ziua 2
26/09/2021 LA 07:16
Laver Cup
Laver Cup : Top 5. Cele mai frumose mingi din prima zi
25/09/2021 LA 07:26