Laver Cup revine în acest weekend cu cea de a patra ediție a evenimentului. Pentru a doua oară de la înființarea competiției în 2017, Laver Cup se va disputa în Statele Unite ale Americii, anul acesta competiția având loc la Boston.
John McEnroe, câștigător a șapte titluri de Grand Slam, revine în fruntea echipei lumii, echipă formată din Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios.

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

Laver Cup
Andy Murray va participa la Laver Cup! Ce a postat Roger Federer pe Twitter după anunțul oficial
29/06/2022 LA 09:01

John McEnroe este convins că Nick Kyrgios poate străluci la Laver Cup

Echipa Europei este din nou favorită pe hârtie, cu toți cei șase membri făcând parte din top 10 ATP, în timp ce Felix Auger Aliassime, cel mai bine clasat jucător al echipei lumii, se află pe locul 11 ATP. Cu toate acestea, John McEnroe își pune speranțe în echipa sa, mai ales în Nick Kyrgios. La precedenta ediție, cea din 2019, echipa lumii a fost cel mai aproape de trofeu, după cea mai echilibrată ediție de Laver Cup, câștigată de echipa Europei cu 13-11.

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

"Am fost foarte aproape, am fost într-o poziție foarte bună de a câștiga. Sper ca cineva precum Nick, de exemplu, să profite de această ocazie și să strălucească la acest eveniment, pentru că mie mi se pare că acesta este turneul să preferat. Sunt optimist că putem să câștigăm cu el, Opelka și Isner, plus că îi mai avem și pe cei doi tineri canadieni. Ei au șase jucători în Top 10, primul nostru jucător e pe locul 11 (n.r. Auger-Aliassime). E evident că va fi dificil.
Nick este foarte pasionat de acest turneu. El a avut o perioadă dificilă de când a revenit în circuit, accidentări, puține meciuri, câteva înfrângeri la limită. El a avut parte și de câteva trageri la sorți dificile. Să sperăm că formatul de la Laver Cup este formatul care îl poate ajuta să facă un pas în față", a spus John McEnroe, căpitanul echipei lumii, înaintea debutului în ediția din acest an a Laver Cup.
În perioada 24-26 septembrie se va desfășura cea de-a patra ediție a Laver Cup, competiție care va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
https://i.eurosport.com/2021/09/22/3224696.jpg
Laver Cup
Fedal se întoarce pe teren! Roger Federer și Rafael Nadal vor participa la Laver Cup 2022
03/02/2022 LA 13:58
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
27/09/2021 LA 14:16