Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

John McEnroe crede că Nick Kyrgios poate străluci la Laver Cup: "Mie mi se pare că acesta este turneul său preferat"

Alex Masgras

Publicat 24/09/2021 la 10:09 GMT+3

În acest weekend va avea loc cea de a patra ediție a Laver Cup, competiție care se va desfășura în perioada 24-26 septembrie, în direct pe Eurosport și Eurosport Player.

Nick Kyrgios at the Laver Cup

Credit imagine: Eurosport

Laver Cup revine în acest weekend cu cea de a patra ediție a evenimentului. Pentru a doua oară de la înființarea competiției în 2017, Laver Cup se va disputa în Statele Unite ale Americii, anul acesta competiția având loc la Boston.
John McEnroe, câștigător a șapte titluri de Grand Slam, revine în fruntea echipei lumii, echipă formată din Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

John McEnroe este convins că Nick Kyrgios poate străluci la Laver Cup

Echipa Europei este din nou favorită pe hârtie, cu toți cei șase membri făcând parte din top 10 ATP, în timp ce Felix Auger Aliassime, cel mai bine clasat jucător al echipei lumii, se află pe locul 11 ATP. Cu toate acestea, John McEnroe își pune speranțe în echipa sa, mai ales în Nick Kyrgios. La precedenta ediție, cea din 2019, echipa lumii a fost cel mai aproape de trofeu, după cea mai echilibrată ediție de Laver Cup, câștigată de echipa Europei cu 13-11.
picture

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

"Am fost foarte aproape, am fost într-o poziție foarte bună de a câștiga. Sper ca cineva precum Nick, de exemplu, să profite de această ocazie și să strălucească la acest eveniment, pentru că mie mi se pare că acesta este turneul să preferat. Sunt optimist că putem să câștigăm cu el, Opelka și Isner, plus că îi mai avem și pe cei doi tineri canadieni. Ei au șase jucători în Top 10, primul nostru jucător e pe locul 11 (n.r. Auger-Aliassime). E evident că va fi dificil.
Nick este foarte pasionat de acest turneu. El a avut o perioadă dificilă de când a revenit în circuit, accidentări, puține meciuri, câteva înfrângeri la limită. El a avut parte și de câteva trageri la sorți dificile. Să sperăm că formatul de la Laver Cup este formatul care îl poate ajuta să facă un pas în față", a spus John McEnroe, căpitanul echipei lumii, înaintea debutului în ediția din acest an a Laver Cup.
În perioada 24-26 septembrie se va desfășura cea de-a patra ediție a Laver Cup, competiție care va fi transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Laver Cup
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo