Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional! Răspunsul a venit imediat

Irina Aldea

Publicat 27/09/2021 la 17:16 GMT+3

Ediția din 2021 a Laver Cup s-a încheiat aseară cu victoria clară a Europei în fața echipei Lumii (14-1). Federer, Nadal și Djokovic au fost marii absenți ai evenimentului de la Boston.

Roger Federer et Rafael Nadal lors de la Laver Cup

Credit imagine: Getty Images

La finalul duelului câștigat clar de europeni, Rafael Nadal a transmis două mesaje pe rețelelde socializare. În primul, campionul iberic îi felicita pe jucătorii din echipa Europei pentru succesul dominant din acest weekend, iar în cel de-al doilea i-a lansat lui Federer o propunere care le-a adus zâmbetul pe buze fanilor.
Rafa i-a transmis lui Roger să facă echipă împreună într-un meci de dublu la următoarea ediție a Laver Cup, eveniment care e programat să aibă loc la Londra. Răspunsul lui Roger a venit imeidat. Momentan, cei doi legendari tenismeni sunt accidentați și vor reveni pe teren în sezonul 2022. Roger Federer a împlinit recent 40 de ani (pe 8 august), iar Rafael Nadal are 35.

Roger Federer nu se lasă! Elvețianul a promis că revine în circuit în 2022

Roger Federer simte că a lăsat în urmă ce a fost mai greu după a treia operaţie suferită la genunchiul său drept, dar revenirea lui pe teren va avea loc abia peste alte câteva luni, a susținut elvețianul.El a decis să se opereze din nou după eliminarea din optimi la Wimbledon, în faţa polonezului Hubert Hurkacz. Grand Slam-ul pe iarbă a fost doar al cincilea turneu după revenirea în urma celor două operaţii la genunchi.
''Nu eram nici pe departe unde îmi doream să fiu ca să joc la cel mai bun nivel. Am încercat să dau ce am mai bun, dar ce e prea mult e prea mult. Acum o voi lua pas cu pas. Voi începe să merg corect, să alerg corect şi apoi să fac toată acea muncă pentru agilitate şi apoi în cele din urmă mă voi întoarce pe terenul de tenis. Dar asta îmi va lua încă câteva luni şi apoi vom vedea cum stau lucrurile la un anumit moment al anului viitor'', a declarat Federer, care se deplasează cu ajutorul cârjelor.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo