Cea de-a patra ediție a Laver Cup va debuta vineri, pe 24 septembrie, la Boston, în Massachusetts. Evenimentul este găzduit în Statele Unite ale Americii pentru a doua oară de la înființarea competiției în 2017. În cadrul acestui eveniment se înfruntă tenismeni din echipa Europei cu jucători din "Restul Lumii".

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team Europe"

În direct pe Eurosport vom putea urmări vineri patru meciuri din cadrul Laver Cup. Casper Ruud și Reilly Opelka vor deschide ziua cu primul meci de simplu de la ora 20, ora României. În cel de-al doilea meci al zilei se vor duela Matteo Berrettini și Felix Auger-Aliassime. În ultimul meci de simplu al zilei îi vom urmări la treabă pe Andrey Rublev și Diego Schwartzman, iar la dublu se vor duela Zverev/Berrettini și Isner/Shapovalov.
Laver Cup
Andy Murray va participa la Laver Cup! Ce a postat Roger Federer pe Twitter după anunțul oficial
29/06/2022 LA 09:01

Laver Cup începe vineri, în direct pe Eurosport. Programul zilei 1

Prima ediție a turneului a avut loc în 2017 la Praga, în Cehia (echipa Europei s-a impus cu 15-9), iar a doua ediție a avut loc la Chicago (echipa Europei s-a impus cu 13-8). Ultima ediție înainte de pandemie a fost organizată în 2019 la Geneva, iar echipa Europei s-a impus la limită cu scorul de 13-11. În 2020 nu s-a putut organiza evenimentul din cauza pandemiei de coronavirus.

Laver Cup se vede în direct pe Eurosport! Prezentarea "Team World"

Din echipa Europei fac parte Daniil Medvedev, Stefanos Tsitsipas, Alexander Zverev, Andrey Rublev, Matteo Berrettini și Casper Ruud. Pentru Resul Lumii vor evolua Felix Auger-Aliassime, Denis Shapovalov, Diego Schwartzman, Reilly Opelka, John Isner și Nick Kyrgios. Pe hârtie, Team Europe este clar favorită, toți cei șase membri ai echipei clasându-se în prezent în Top 10 ATP. În plus, cel mai bine clasat jucător al echipei reprezentând Restul Lumii este mai slab clasat decât cel mai slab clasat jucător al echipei Europei.
https://i.eurosport.com/2021/09/22/3224696.jpg
Laver Cup
Fedal se întoarce pe teren! Roger Federer și Rafael Nadal vor participa la Laver Cup 2022
03/02/2022 LA 13:58
Laver Cup
Rafa Nadal, propunere inedită pentru Roger Federer înaintea noului sezon competițional
27/09/2021 LA 14:16