Finalist la Roland Garros și US Open, Casper Ruud e prezent la Laver Cup, la Londra, unde va evolua pentru Echipa Europei. Norvegianul a avut astfel ocazia să îl revadă pe idolul copilăriei sale, Roger Federer, și chiar să facă rost de numărul de telefon al acestuia, lucru pe care îl urmărea de ceva timp.
Norvegianul a dezvăluit chiar că a declinat o invitație a lui "Swiss Maestro" pentru cină, joi seară, pentru a fi prezent la podcastul Eurosport realizat de Barbara Schett. Reacția lui "Babs" când a aflat sacrificiul plătit de nordic pentru a-i fi alături a fost una care va rămâne în memoria multor fani ai tenisului.
Iată cum a decurs dialogul dintre cei doi:
Laver Cup
Retragerea lui Roger Federer l-a pus pe gânduri pe Novak Djokovic! Care este dorința lui Nole
28/09/2022 LA 11:31
Barbara Schett: Care e cel mai important număr de telefon pe care îl ai salvat în agendă? Exceptând-o pe prietena ta, bineînțeles și pe cei apropiați. Mă refer la oameni faimoși pe care îi ai în telefon.
Casper Ruud: E amuzant că mă întrebi pentru că înainte de acest Laver Cup s-a creat un grup de Whatsapp cu toți jucătorii. Și am în sfârșit numărul de telefon al lui Roger. A durat ceva timp, dar acum îl am. Azi ne-a trimis la toți un mesaj - ar trebui să te simți onorată Barbara -, pentru că în acel mesaj ne invita pe toți să luăm cina împreună azi, la 21:00. I-am răspuns: "Mi-ar plăcea să vin, dar am un podcast cu Barbara Schett".
Barbara Schett: Ești prostuț, serios, trebuia să te fi dus la cină cu băieții ăștia. Dumnezeule!
Casper Ruud: O să iau cina cu ei mâine seară. Azi te-am prioritizat pe tine, Barbara.

Ruud înainte de Laver Cup: "Nu o să îi spun eu lui Federer ce are de făcut"

Mai jos ai o altă parte din podcastul în care Barbara Schett și Casper Ruud au vorbit despre Laver Cup
Barbara Schett: Hai să vorbim despre Laver Cup. Ce aștepți de la această ediție și de ce e atât special să fii acolo. E a doua oară când participi, nu?
Casper Ruud: Să fiu pe bancă și să îmi motivez colegii care sunt în același timp și idolii mei va fi grozav. Le voi da ce au nevoie, dacă vor avea nevoie. Cel puțin îi voi susține de pe margine, am cele mai bune bilete din întreaga sală, îi voi vedea de aproape. Va fi distractiv, e interesant că formăm o echipă, mai ales pentru ei care au jucat unul contra celuilalt de 20 de ani. Acum, să fie în aceeași echipă, va fi cu siguranță distractiv, sper.
Barbara Schett: Cu siguranță. Toată lumea așteaptă acest weekend. Crezi că vei avea ocazia să îi antrenezi, să le dai anumite sfaturi? Dacă va fi nevoie, te vezi ducându-te și spunând: "Hei, Roger, trebuie să faci asta!"?
Casper Ruud: Nu cred că o să îi spun lui Roger ce are de făcut. Dar mulți dintre jucătorii din Team World sunt de vârsta mea, astfel că e posibil să știu despre ei anumite lucruri pe care ceilalți nu le știu. Cred că eu am jucat cu ei mai recent, astfel că dacă mi se va cere sfatul, cu siguranță că voi ajuta. Dar nu voi fi eu cel care să antreneze "The Big 4", asta e cert.

Ruud a refuzat invitația lui Federer la cina de dinainte de Laver Cup

Roger Federer și Rafael Nadal îi vor întâlni diseară pe Jack Sock și Frances Tiafoe în ceea ce va reprezenta ultimul duel din cariera marelui campion elvețian (în jurul orei 22.30, ora României). Partida va fi transmisă în direct de Eurosport, după încheierea meciului dintre Andy Murray și Alex De Minaur.
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
26/09/2022 LA 17:24
Laver Cup
De ce și-a amânat Federer retragerea! Dezvăluirea făcută de tatăl lui Roger: "Atunci voia să anunțe!
26/09/2022 LA 16:47