Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Nick Kyrgios, prima reacție după faza momentului la Laver Cup, dintre FAA și Monfils! "Epic"

Dani Morar

Actualizat 23/09/2023 la 22:17 GMT+3

Laver Cup a început azi noapte, iar jucătorii din Team World s-au impus cu scoruri identice în fața celor din Team Europe. O fază interesantă a avut loc la partida dintre Felix Auger Auliassime și Gael Monfils, iar Nick Kyrgios nu s-a putut abține și a avut o reacție pe seama micului incident.

Laver Cup 2023 | Auger "l-a urecheat" pe Monfils pentru că este prea dezinvolt în competiție

A fost o scenă curioasă aseară, la Laver Cup, când Gael Monfils a pierdut în fața lui Felix Auger-Aliassime (6-4, 6-3). Enervat de francez, canadianul l-a mustrat dur. Monfils i-a replicat că se afla acolo "pentru a se distra" și că, în mod clar, nu era preocupat de meci. Canadianul a fost foarte supărat și i-a reproșat francezului dezinvoltura sa.
Nick Kyrgios a văzut faza și a scris pe pagina sa de Twitter despre frumusețea tenisului, un sport în care se înfruntă atâția jucători diferiți. Australianul a catalogat întâmplarea drept una "epică" și a transmis un mesaj interesant.
"Aceasta e frumusețea tenisului. Se vede contrastul între jucători, perosnalitățile, stilul de joc... Am fost alături de Felix Auger Auliassime și e unul dintre cei mai profesioniști jucători din totdeauna. Îmi amintesc cum lua notițe la marginea terenului anul trecut. Apoi îl avem pe Monfils, un jucător care menține atmosfera. E epic. Haide!", a scris Kyrgios pe pagina sa de Twitter.
Citește și:

Rezultatele primei zile la Laver Cup

Rând pe rând, americanul Ben Shelton, argentinianul Francisco Cerundolo şi canadianul Felix Auger-Aliassime au câştigat partidele individuale împotriva francezului Arthur Fils, spaniolului Alejandro Davidovich Fokina şi francezului Gael Monfils.
Apoi, în primul meci de dublu din cadrul acestui turneu demonstrativ de lux, americanii Tommy Paul şi Francesc Tiafoe au dominat perechea compusă din francezul Arthur Fils şi rusul Andrei Rublev.
Iniţiată de elveţianul Roger Federer în 2017, Laver Cup aduce faţă în faţă, timp de trei zile, o selecţionată a Europei şi una a Restului Lumii.
După patru ediţii câştigate de europeni, Restul Lumii s-a impus pentru prima oară anul trecut, în cadrul unei ediţii marcate de ultimul meci al lui Roger Federer înainte de retragere.
picture

Laver Cup : Teaser 60 secondes

Partidele de vineri au adus fiecare câte un punct, în timp ce în zilele de sâmbătă şi duminică vor fi distribuite câte 2, respectiv 3 puncte de meci.
Prima echipă care acumulează 13 puncte va câştiga competiţia.
Rezultatele primei zile la Laver Cup:
Simplu
  • Ben Shelton (SUA) - Arthur Fils (Franţa) 7-6 (7/4)-6-1
  • Francisco Cerundolo (Argentina) - Alejandro Davidovich Fokina (Spania) 6-3, 7-5
  • Felix Auger-Aliassime (Canada) - Gael Monfils (Franţa) 6-4, 6-3
Dublu
  • Frances Tiafoe/Tommy Paul (SUA) - Andrei Rublev (Rusia)/Arthur Fils (Franţa) 6-3, 4-6, 10-6
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo