Câștigător a 20 de titluri de Grand Slam, Rafael Nadal se află pe lista participanților la Campionatul Balearic de Golf. Turneul de golf este programat în perioada 21-22 august în Mallorca, cu doar o săptămână înainte de startul turneului major de la Flushing Meadows, acolo unde Rafa deține patru titluri.
Nadal s-a ales cu accidentarea de la picior la Roland Garros, în semifinala pe care a pierdut-o în fața lui Novak Djokovic. Apoi, el a decis să se retragă de la Wimbledon și Jocurile Olimpice, în speranța că se va reface pentru turneele pe hard înainte de a ataca titlul la US Open. Chiar dacă a revenit pe teren la Washington, mișcarea lui din teren a fost vizibil afectată de accidentarea de la picior.

Rafael Nadal, între tenis și golf înainte de US Open

Australian Open
Motivul pentru care jucătorii ce excelează la serviciu vor fi avantajați la Australian Open 2023
ACUM 21 ORE
Rafael Nadal a suferit o înfrângere surprinzătoare în fața lui Lloyd Harris în optimile de finală la Washington, înainte de a se retrage de la Toronto și Cincinnati. În presa din Spania au apărut informații conform cărora Nadal a evitat să se antreneze de atunci, însă Rafa nu ar rata Campionatul Balearic de Golf, un turneu destinat amatorilor de peste 25 de ani.
Decizia marelui campion spaniol de a participa într-o competiție de golf reprezintă o mare surpriză pentru unii, mai ales în proximitatea US Open. Alții au interpretat decizia spaniolului drept un mijloc de a scăpa de presiunea accidentării practicând sportul preferat după tenis înaintea ultimului eveniment major al anului.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Fost număr 6 mondial, declarație surpriză: "Carlos Alcaraz e mai bun decât Nadal în multe feluri!"
01/12/2022 LA 10:33
Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
30/11/2022 LA 14:30