”Spuneți-mi ce faceți, puneți-mi întrebări sau doar salutați-mă. Sunt binevenite și rețetele”, a scris Sharapova, care s-a retras din tenis în februarie, pe Twitter, adăugând că va face tot posibilul să răspundă tuturor.
”Am încercat să găsesc o cale de a rămâne în contact cu toată lumea pentru că săptămâna trecută am avut o sesiune de Q&A (întrebări și răspunsuri) cu 150 dintre voi și nu am apucat să răspund la toate. Am vrut să fim mai conectați pentru că acum suntem cu toții separați așa că vreau să-mi spuneți ce credeți. De fapt mai bine trimiteți-mi un sms. Voi pune un număr pe ecran și veți putea da mesaje care vor ajunge direct pe telefonul pe care îl țin în mână. Dați-mi mesaje și vă voi răspunde”, a afirmat Sharapova într-un videoclip pe Instagram.
Tenis
Roger Federer nu se lasă! Anunț despre revenirea lui pe teren
ACUM O ORĂ
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Cele mai tari 40 de statistici ale Serenei Williams la împlinirea a 40 de ani!
ACUM 5 ORE
Laver Cup
Laver Cup : Cele mai interesante mingi din ziua 2
ACUM 9 ORE