Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Halep nu l-a uitat pe Darren Cahill. Ce a declarat Simona despre fostul său antrenor

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 03/01/2022 la 16:43 GMT+2

Simona Halep se pregătește de debutul în noul sezon în Australia, unde s-a întâlnit cu fostul său antrenor, australianul Darren Cahill.

Darren Cahill & Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Viviana Moraru
Simona a avut parte de o revedere plăcută cu cel care i-a fost alături timp de cinci sezoane, Darren Cahill, și care a ajutat-o să-și atingă potențialul maxim. "Am atins cele mai înalte puncte în tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și cu mine", spune Halep într-un twitter.
Halep a anunțat despărțirea de Cahill în septembrie, însă de atunci australianul nu și-a găsit un alt angajament. Simona însă l-a adus în echipa sa pe Adrian Marcu, care o va pregăti pe aceasta alături de Daniel Dobre, antrenorul care i-a fost alături jucătoarei la câștigarea Wimbledonului.
Pe lângă colaborarea pe plan profesional foarte reușită dintre Halep și Cahill, care au ajutat-o pe jucătoare să devinănumăr 1 mondial, precum și să câștige Roland Garros-ul, între cei doi s-a legat și o prietenie frumoasă. "Acest om m-a învățat cum să fiu persoana care sunt astăzi", a mai precizat Simona.

Halep se pregătește să debuteze în noul sezon

Halep se pregătește de noul sezon, și va debuta la turneul Melbourne I, unde este cap de serie numărul 2. Aceasta a făcut deplasarea în Australia încă de săptămâna trecută, pregătindu-se intens pentru primul turneu de Grand Slam al anului, unde sezonul trecut a fost eliminată în sferturi de către Serena Williams.
Australian Open se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie. Cel mai bun rezultat al lui Halep la turneul de la Antipozi a fost finala din 2019, pierdută la mare luptă împotriva lui Wozniacki.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo