Articol scris de Viviana Moraru
Simona a avut parte de o revedere plăcută cu cel care i-a fost alături timp de cinci sezoane, Darren Cahill, și care a ajutat-o să-și atingă potențialul maxim. "Am atins cele mai înalte puncte în tenis datorită lui și nu am cuvinte să-i mulțumesc pentru tot ce a făcut pentru mine și cu mine", spune Halep într-un twitter.
Melbourne Summer Set 1
Simona Halep, lăudată de americani după succesul de la Melbourne! Ce au scris cei de la Tennis World
09/01/2022 LA 17:59
Halep a anunțat despărțirea de Cahill în septembrie, însă de atunci australianul nu și-a găsit un alt angajament. Simona însă l-a adus în echipa sa pe Adrian Marcu, care o va pregăti pe aceasta alături de Daniel Dobre, antrenorul care i-a fost alături jucătoarei la câștigarea Wimbledonului.
Pe lângă colaborarea pe plan profesional foarte reușită dintre Halep și Cahill, care au ajutat-o pe jucătoare să devinănumăr 1 mondial, precum și să câștige Roland Garros-ul, între cei doi s-a legat și o prietenie frumoasă. "Acest om m-a învățat cum să fiu persoana care sunt astăzi", a mai precizat Simona.

Halep se pregătește să debuteze în noul sezon

Halep se pregătește de noul sezon, și va debuta la turneul Melbourne I, unde este cap de serie numărul 2. Aceasta a făcut deplasarea în Australia încă de săptămâna trecută, pregătindu-se intens pentru primul turneu de Grand Slam al anului, unde sezonul trecut a fost eliminată în sferturi de către Serena Williams.
Australian Open se desfășoară în perioada 17-30 ianuarie. Cel mai bun rezultat al lui Halep la turneul de la Antipozi a fost finala din 2019, pierdută la mare luptă împotriva lui Wozniacki.
Melbourne Summer Set 1
WTA, reverență în fața Simonei Halep, după titlul cucerit azi: "A trecut furtunos de Kudermetova"
09/01/2022 LA 12:23
Melbourne Summer Set 1
Viral! Cum a reacționat Darren Cahill după titlul cucerit de Simona Halep la Melbourne Summer Set 1
09/01/2022 LA 09:19