Dominic Thiem a afirmat că a fost testat zilnic după ce mai mulți jucători de la Adria Tour au fost depistați pozitiv. El a condus la aeroport pentru a fi testat însă după ce rezultatele au fost negative, a revenit la antrenamente: ”Nu înțeleg de ce ar trebui să stau acasă când sunt sănătos”.
Thiem a vorbit și despre Alexander Zverev, care a apărut în public la o petrecere după ce a anunțat că se va autoizola: ”A fost greșeala lui, dar nu înțeleg de ce mulți oameni vor să intervină. Kyrgios a făcut multe greșeli și el. Ar fi bine pentru el să recunoască în loc să îi critice pe ceilalți”.
Austriacul a comentat și situația lui Novak Djokovic: ”Nu a comis nicio infracțiune. Cu toții am făcut greșeli, dar nu înțeleg toate criticile. Am fost la Nice și am văzut poze și din alte orașe. Nu este diferit de ce se întâmplă la Belgrad. Este josnic să îl ataci pe Djokovic acum”.
Tenerife Ladies Open
Jaqueline Cristian, victorie uriașă la Tenerife! A eliminat-o pe semifinalista de la Roland Garros
ACUM 13 ORE

"Thiem's 7", de azi pe Eurosport

Turneele demonstrative de tenis continuă, iar Eurosport îți oferă, de azi până duminică, competiția organizată de Dominic Thiem la Kitzbuhel.
În timpul pandemiei nimeni nu a ținut pasul cu Dominic Thiem la capitolul meciuri demonstrative. Austriacul finalist în două rânduri la Roland Garros și o dată la Australian Open a participat la Austrian Pro Series, Adria Tour și Ultimate Tennis Showdown. Acum, e gata de competiția "Thiem's 7", trasmisă în direct de Eurosport de azi până duminică.
Denumirea de "Thiem's 7" vine de la faptul că la turneu vor participa, alături de celbrul jucător austriac, 7 din cei mai buni prieteni ai săi din lumea tenisului. Vor fi nume mari angrenate în competiție, la start urmând a fi 5 din primii 20 de jucători ai lumii. Pe lângă Dominic (locul 3 ATP), la turneu mai participă Matteo Berrettini (8 ATP), Roberto Bautista Agut (12 ATP), Andrey Rublev (14 ATP) și Karen Khachanov (15 ATP).
Rezultatele de astăzi
Rublev - Struff 2-1
Thiem - Ruud 2-0
Urmează
Berettini - Novak
Khachanov - Bautista
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Tenis
Novak Djokovic a anunțat unde va mai juca în 2021! Ce a spus despre participarea la Australian Open
ACUM 14 ORE
Tenis
Rafa Nadal trimite "săgeți ascuțite" spre Novak Djokovic: "Eu nu mă comport ca un nebun pe teren!"
ACUM 15 ORE