Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Miami | Monica Niculescu și Raluca Olaru, eliminate în proba de dublu, în primul tur

Cosmin Cioboata

Actualizat 26/03/2021 la 23:56 GMT+2

WTA Miami | Monica Niculescu și Anna Blinkova au fost învinse categoric de perechea Iga Swiatek/Bethanie Mattek-Sands, scor 0-6, 1-6, în numai 53 de minute. Astfel, perechea româno-rusă a părăsit proba de dublu de la turneul din SUA încă din primul tur.

Monica Niculescu

Credit imagine: facebook

UPDATE // Raluca Olaru și Nadiya Kichenok au fost eliminate în primul tur de la Miami de perechea Cori Gauff/Caty McNally în două seturi, scor 3-6, 1-6, după numai 55 de minute.
Astfel, România rămâne cu o singură reprezentantă în proba de dublu la Miami: Simona Halep. Numărul 3 WTA și Angelique Kerber au reușit o victorie răsunătoare în fața principalelor favorite Elise Mertens și Aryna Sabalenka.
Monica Niculescu, noul căpitan-jucător al echipei României de Fed Cup, și Anna Blinkova au avut un meci extrem de greu împotriva perechii formate din campioana de la Roland Garros 2020, Iga Swiatek, și Bethanie Mattek-Sands (292 WTA), în primul tur al probei de dublu de la Miami.

WTA Miami | Monica Niculescu și Anna Blinkova, învinse categoric în numai 53 de minute

Niculescu și Blinkova au fost dominate clar de adversare, reușind să câștige un singur game în cele două seturi. Swiatek și Mattek-Sands s-au impus cu un fulgerător 6-0, 6-1, într-un meci care a durat numai 53 de minute.
Singurul game obținut de perechea româno-rusă a sosit pe propriul serviciu, în debutul setului secund.
În turul următor, Swiatek și Mattek-Sands vor juca împotriva perechii Yi-Fan Xu/Shuai Zhang.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo