Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep va debuta joi la Miami! Ora de start a partidei cu Daria Saville

Nicu Savin

Actualizat 24/03/2022 la 00:10 GMT+2

Simona Halep va debuta joi seara la turneul WTA 1000 de la Miami, împotriva australiencei Daria Saville (fostă Gavrilova). Organizatorii au anunțat în urmă cu scurt timp programul, iar partida româncei va fi a 4-a pe terenul 7 și va începe în jurul orei 22:00 (ora României).

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a avut un parcurs excelent la Indian Wells, unde s-a oprit însă în semifinale, fiind învinsă după o mare luptă de Iga Swiatek, cea care avea să și câștige trofeul. Deși se confruntă cu o ușoară accidentare, Simona are încredere că poate face un turnu bun și la Miami.
Fiind cap de serie, sportiva noastră a avut un prim tur liber, iar în runda secundă o va întâlni pe australianca Daria Saville. Conform programului anunțat de organizatori, partida va avea loc joi, în jurul orei 22:00 (Ora României). Duelul dintre Halep și Saville va fi al 4-lea de pe terenul 7, după confruntările Aljaz Bedene - Ugo Humbert, Pedro Martinez - Jan Lennard Struff și Heather Watson - Elina Svitonila.
Simona Halep și Daria Gavrilova s-au mai întâlnit de 4 ori până acum în circuitul WTA, românca având un avantaj de 3-1 la meciurile directe. Toate cele trei victorii ale Simonei au venit pe hard, în SUA și Canada, la Indian Wells, Rogers Cup și Cincinnati. Ultima întâlnire directă a avut însă loc în urmă cu 6 ani.
În caz că o va învinge pe Saville, Simona ar putea juca în turul 3 cu Emma Răducanu, cea care o va înfrunta tot joi pe învingătoarea disputei Rebecca Marino - Katerina Siniakova.
În noapte de joi spre vineri va juca și Irina Begu în turul secund. După ce a trecut în runda inaugurală de Hailey Baptise, Irina va avea un meci infernal în fața Arynei Sabalenka, a 5-a jucătoare a lumii. Meciul dintre cele două va fi ultimul pe terenul central și nu va începe mai devreme de ora 3:30.
Citește și:

SIMONA HALEP ESTE VĂZUTĂ A DOUA FAVORITĂ LA MIAMI

Deși este abia pe locul 19 WTA, Simona Halep este văzută a doua favorită la Miami, după Iga Swiatek, sportivă aflată în mare formă. Absența lui Ash Barty, liderul WTA, dar și criza prelungită de formă a lui Naomi Osaka fac din turneul desfășurat în Florida o oportunitate enormă pentru campioana noastră.
La cotarea Simonei Halep drept a doua favorită, bookmakerii au ținut cont de forma excelentă a sportivei noastre, dar și de faptul că aceasta are parte de un sfert de tablou destul de bun, în contextul în care le-a evitat pe toate celelalte 3 semifinaliste de la Indian Wells. Sabalenka e cel mai bine clasată sportivă din sfertul româncei, dar sportiva din Belarus e extrem de inconstantă și a avut un start de sezon dezamăgitor.
În cazul unui succes în turul 2, Simona o poate înfrunta apoi pe Emma Răducanu. Pe traseu ar urma apoi Karolina Pliskova și Aryna Sabalenka. O eventuală semifinală ar putea să însemne o dispută cu Anett Kontaveit.
Turneul feminin de la Miami a debutat azi, în timp ce competiţia masculină își va găsi startul miercuri. Aceasta din urmă va fi transmisă în exclusivitate pentru România pe Eurosport şi Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo