Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Miami | Roberto Bautista, scos din sărite de un spectator! Reacția vehementă a ibericului

Nicu Savin

Publicat 31/03/2021 la 12:42 GMT+3

Roberto Bautista Agut s-a calificat în sferturile de finală ale Mastersului de la Miami, după un meci maraton în compania lui John Isner. Pe lângă adversarul foarte dificil, tenismenul iberic a avut ceva de împărțit și cu un spectator, căreia i-a aruncat cuvinte grele în timpul partidei.

Roberto Bautista

Credit imagine: Getty Images

Roberto Bautista a câștigat cu 6-3 primul set contra lui Jonh Isner, dar în al 2-lea americanul a revenit și s-a impus cu 6-4. Înainte de ultimul game al manșei secunde a avut însă loc un episod care nu-l caracterizează pe sportivul iberic. Acesta s-a luat la harță cu un spectator care l-a deranjat în mod constant.
"Taci din gură și lasă-mă să joc tenis!" i-a spus Bautista fanului, adăugând și câteva cuvinte injurioase în limba spaniolă.
Arbitru l-a expulzat pe spectator din arenă, dar l-a avertizat și pe Bautista pentru limbajul folosit.

ATP Miami | Roberto Bautista a salvat minge de meci și s-a calificat în sferturi

Roberto Bautista a avut nervii tari și a trecut peste episodul din finalul setului secund și în final s-a impus în fața lui Isner. În setul 3 s-a mers cap la cap până în tie-break, unde uriașul american a avut prima șansă de a închide meciul. Bautista a salvat însă mingea de meci și mai apoi a câștigat cu 9-7.
picture

ATP Miami | Rezumatul meciului dintre Roberto Bautista Agut și John Isner

În sferturile de finală, Bautista va da peste favoritul numărul 1 al turneului, Daniil Medvedev, care a trecut în optimi de Fracisc Tiafoe, scor 6-4/6-3. Partida va fi în direct pe Eurosport 2 în noaptea de miercuri spre joi, cu începre de la ora 3:30.
Turneul ATP Miami continuă astăzi în direct la Eurosport și Eurosport Player. De la ora 20:00 este programat pe Eurosport 2 primul sfert de finală, cel dintre Jannick Sinner și Alexander Bublik. De asemenea, pe Eurosport Player pot fi urmărite partidele din sferturile de finală ale probei de dublu, unde este calificată și perechea Horia Tecău/Arevalo Marcelo.
Programul transmisiunilor pe Eurosport Player
  • 20:00 - 22:00 | Aisam Qureshi / Miomir Kecmanovic - Nikola Mektic / Mate Pavic
  • 22:00 – 00:00 | Rajeev Ram / Joe Salisbury - Michael Mmoh / Sebastian Korda
  • 00:00 – 02:00 | Horia Tecau / Marcelo Arévalo - Daniel Evans / Neal Skupski
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo