Pentru prima dată de la Paris-Bercy 2004, Roger Federer, Rafael Nadal și Novak Djokovic vor lipsi de la un turneu Masters 1000, anul acesta, la Miami. Dominic Thiem trecându-și și el numele pe lista absenților, turneul din Florida reprezintă acum o miză mult mai accesibilă pentru jucătorii tineri, dornici să confirme.
Stefanos Tsitsipas este al doilea favorit al întrecereii de la Miami, după finalistul de anul acesta de la Australian Open, Daniil Medvedev. Grecul a mărturisit că înțelege perfect ce oportunitate uriașă au jucătorii care au ales să joace la Miami. Tsitsipas a precizat că nu este marele favorit, dar că se pregătește intens pentru a-și da o șansă de reușită în Florida.

ATP MIAMI | STEFANOS TSITSIPAS, ÎN GOANA DUPĂ PRIMUL TITLU MASTERS 1000 AL CARIEREI

Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
IERI LA 13:43
Finalist la turneul de săptămâna trecută de la Acapulco, Stefanos Tsitsipas va încerca fără doar și poate să-și potolească setea de succes cu o serie impresionantă de victorii, după eșecul din Mexic în fața lui Alexander Zverev. Grecul nu a mai cucerit până acum un titlu Masters 1000, iar aceasta este șansa lui de a confirma că poate fi unul dintre titanii sportului alb după retragere lui Federer, Nadal și Djokovic.
"Aș fi în al nouălea cer să plec de aici cu un titlu Masters 1000. Simt că mă apropii de acest obiectiv. Vreau foarte mult să ajung la acest nivel, iar dorința este prezentă, mereu a fost. Mereu muncesc din greu și cred că mă apropii de reușită. La Miami este o șansă pentru toată lumea să obțină un titlu important, pentru că jucătorii de top nu sunt aici, nu pot să mint sau să ignor asta. În același timp sunt mai mulți tenismeni foarte buni în afata Top 5 care pot juca un tenis de excepție. Îi văd ca pe o amenințare de asemea.
Nu mă văd favorit. Îmi place să intru într-un turneu cu așteptări joase și să-mi construiesc drumul pornind de jos. Daniil este într-o formă foarte bună, Alexander Zverev la fel, dar cred că oricine poate câștiga, inclusiv eu (zâmbește)", a spus Tsitsipas la conferința de presă dinaintea turneului de la Miami.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și fiecare Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
15/05/2022 LA 18:46
Internazionali BNL d'Italia
Tsitsipas știe cine e GOAT-ul din tenis. Cu ce l-a comparat pe Novak Djokovic după finala de la Roma
15/05/2022 LA 18:07