Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Alexander Bublik, cel mai ciudat punct al anului, în finala de la Metz! Ce a putut face la 6-7, 1-3 cu Sonego

Irina Aldea

Publicat 25/09/2022 la 19:21 GMT+3

Alexander Bublik este fără doar și poate protagonistul unuia dintre cele mai ciudate puncte din tenis în 2022. Kazahul a avut o atitudine inexplicabilă la o minge de break avută de adversar în finala turneului ATP 250 de la Metz.

Alexander Bublik

Credit imagine: Eurosport

Alexander Bublik și-a pierdut total calmul în finala turneului ATP 250 de la Metz, din Franța. Kazahul a pierdut primul set în fața lui Lorenzo Sonego cu 7-6 (3), iar la începutul setului secund și-a ieșit total din minți. La 1-1 în setul 2, de la primul punct, Lorenzo Sonego și-a luat timp pentru a "contesta" un serviciu, ceea ce l-a înnebunit pe Alexander Bublik.
"A avut timp să se uite la marcaj și nu are dreptul!", a spus Bublik înainte de a se înfuria împotriva lui Arnaud Gabas, arbitrul întâlnirii. "Nu dau doi bani pe explicațiile tale, există o regulă", i-a transmis Bublik arbitrului de scaun. Ulterior, la scorul de 3-1 pentru Sonego, cu minge de dublu break pe serviciul kazahului, Bublik a sfidat jocul și a făcut o alegere total inexplicabilă.
CITEȘTE ȘI:

Cel mai ciudat punct din 2022? Bublik a intrat în competiție

Deși pare că este vorba despre un meci demonstrativ, Alexander Bublik a ales să lovească mingea în cel mai ciudat mod posibil într-o finală de turneu ATP 250. Alexander Bublik a lovit mingea cu mânerul rachetei în finala ATP 250 de la Metz 2022 împotriva lui Lorenzo Sonego, când trebuia să salveze o minge de break. După ce a pierdut punctul și după ce rivalul său a obținut un dublu break, tenismenul kazah s-a așezat pe bancă și a început să râdă în hohote de ceea ce tocmai făcuse.
Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru Alexander Bublik, care nu a mai câștigat decât un game apoi, cedând în ultimul act al finalei cu Lorenzo Sonego. Italianul s-a impus cu scorul de 7-6 (3), 6-2, la capătul unui meci care a durat o oră și 29 de minute de joc. Bublik a cucerit primul său trofeu în circuitul ATP pe la Montpellier, în februarie, dar numărul 44 mondial nu a reușit să repete succesul.
De cealaltă parte, Sonego reuşise o surpriză sâmbătă, trecând în semifinale de favoruitul nr. 2 al competiţiei şi deţinătorul trofeului, polonezul Hubert Hurkacz (10 ATP), cu 7-6 (7/5), 6-4. În acest an, Sonego a avut până acum 18 victorii şi 24 de înfrângeri, în turneele la care a participat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo