Rafael Nadal a câștigat săptămâna trecută la Barcelona, dar "Matadorul" s-a oprit în sferturi la turneul de 1000 de puncte de la Madrid.
Deși spunea că are șanse foarte mici în fața lui Nadal, Alexandrer Zverev a făcut un meci mare astăzi și a avansat în semifinale.

Rafael Nadal s-a oprit în sferturile de finală la Madrid

Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 11 ORE
Nadal a început mai bine și a avut 4-2 în primul set, dar Zverev și-a ridicat apoi nivelul și a câștigat 4 game-uri consecutive, câștigând primul set cu 6-4. În setul doi, tot Zverev a fost jucătorul mai bun și a câștigat contra seviciului la scorul de 2-2, iar apoi a mers până la capăt, câștigând cu 6-4, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc.
Jocul germanului a fost aproape de perfecțiune în cea mai mare parte a partidei, el reușind 28 de lovituri direct câștigătoare, dață de doar 6 ale lui Nadal.
În semifinale, Zverev va juca contra lui Dominic Theim, care a trecut în primul sfert de finală de John Isner. Confruntarea de mâine va fi a 11-a partidă directă dintre cei doi, austriacul conducând cu 8-2. Zverev și Thiem s-au mai întâlnit o dată la Madrid, în finala din 2018, Zverev câștigând atunci cu 6-4, 6-4.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cât câștigă în prezent Emma Răducanu din contractele cu Nike și Wilson și ce oferte are pe masă
20/09/2021 LA 08:24
Tenis
Detalii de ultimă oră privind starea de sănătate a lui Rafael Nadal! Când vrea să revină pe teren
18/09/2021 LA 06:39