Rafael Nadal a câștigat săptămâna trecută la Barcelona, dar "Matadorul" s-a oprit în sferturi la turneul de 1000 de puncte de la Madrid.
Deși spunea că are șanse foarte mici în fața lui Nadal, Alexandrer Zverev a făcut un meci mare astăzi și a avansat în semifinale.

Rafael Nadal s-a oprit în sferturile de finală la Madrid

Australian Open
Zverev, declarație controversată: "Cred că mulți jucători au acum Covid"! Argumentele germanului
IERI LA 19:08
Nadal a început mai bine și a avut 4-2 în primul set, dar Zverev și-a ridicat apoi nivelul și a câștigat 4 game-uri consecutive, câștigând primul set cu 6-4. În setul doi, tot Zverev a fost jucătorul mai bun și a câștigat contra seviciului la scorul de 2-2, iar apoi a mers până la capăt, câștigând cu 6-4, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc.
Jocul germanului a fost aproape de perfecțiune în cea mai mare parte a partidei, el reușind 28 de lovituri direct câștigătoare, dață de doar 6 ale lui Nadal.
În semifinale, Zverev va juca contra lui Dominic Theim, care a trecut în primul sfert de finală de John Isner. Confruntarea de mâine va fi a 11-a partidă directă dintre cei doi, austriacul conducând cu 8-2. Zverev și Thiem s-au mai întâlnit o dată la Madrid, în finala din 2018, Zverev câștigând atunci cu 6-4, 6-4.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Australian Open
Rafa Nadal a vorbit deschis despre starea sa fizică! Ce l-ar determina să-și încheie cariera
IERI LA 18:20
Australian Open
Știm deja 5 dueluri de vis din turul 3 la Australian Open 2022. Programul de vineri
IERI LA 12:57