Rafael Nadal a câștigat săptămâna trecută la Barcelona, dar "Matadorul" s-a oprit în sferturi la turneul de 1000 de puncte de la Madrid.
Deși spunea că are șanse foarte mici în fața lui Nadal, Alexandrer Zverev a făcut un meci mare astăzi și a avansat în semifinale.

Rafael Nadal s-a oprit în sferturile de finală la Madrid

Tenis
Nadal, Djokovic și Murray, avertizați după retragerea lui Roger Federer: "Va fi efectul de domino!"
IERI LA 17:19
Nadal a început mai bine și a avut 4-2 în primul set, dar Zverev și-a ridicat apoi nivelul și a câștigat 4 game-uri consecutive, câștigând primul set cu 6-4. În setul doi, tot Zverev a fost jucătorul mai bun și a câștigat contra seviciului la scorul de 2-2, iar apoi a mers până la capăt, câștigând cu 6-4, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc.
Jocul germanului a fost aproape de perfecțiune în cea mai mare parte a partidei, el reușind 28 de lovituri direct câștigătoare, dață de doar 6 ale lui Nadal.
În semifinale, Zverev va juca contra lui Dominic Theim, care a trecut în primul sfert de finală de John Isner. Confruntarea de mâine va fi a 11-a partidă directă dintre cei doi, austriacul conducând cu 8-2. Zverev și Thiem s-au mai întâlnit o dată la Madrid, în finala din 2018, Zverev câștigând atunci cu 6-4, 6-4.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Badosa, criticată vehement în Spania, după ce a răspuns la întrebarea "Cu cine ai juca dublu mixt?"
IERI LA 16:32
Tenis
Alcaraz sărbătorește "dubla" istorică pentru Spania cu Nadal: "Cel mai bun din toate timpurile"
IERI LA 15:05