Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Rafael Nadal, eliminat în sferturi de la Madrid! Ibericul a pierdut în două seturi contra lui Zverev

Nicu Savin

Actualizat 07/05/2021 la 19:05 GMT+3

Rafael Nadal și-a oprit seria de victorii începută la Barcelona. Ibericul a cedat în 2 seturi în fața lui Alexander Zverev, în sferturile de finală ale Mastersului de la Madrid, scor 4-6, 4-6.

Rafael Nadal a Madrid

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a câștigat săptămâna trecută la Barcelona, dar "Matadorul" s-a oprit în sferturi la turneul de 1000 de puncte de la Madrid.
Deși spunea că are șanse foarte mici în fața lui Nadal, Alexandrer Zverev a făcut un meci mare astăzi și a avansat în semifinale.

Rafael Nadal s-a oprit în sferturile de finală la Madrid

Nadal a început mai bine și a avut 4-2 în primul set, dar Zverev și-a ridicat apoi nivelul și a câștigat 4 game-uri consecutive, câștigând primul set cu 6-4. În setul doi, tot Zverev a fost jucătorul mai bun și a câștigat contra seviciului la scorul de 2-2, iar apoi a mers până la capăt, câștigând cu 6-4, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc.
Jocul germanului a fost aproape de perfecțiune în cea mai mare parte a partidei, el reușind 28 de lovituri direct câștigătoare, dață de doar 6 ale lui Nadal.
În semifinale, Zverev va juca contra lui Dominic Theim, care a trecut în primul sfert de finală de John Isner. Confruntarea de mâine va fi a 11-a partidă directă dintre cei doi, austriacul conducând cu 8-2. Zverev și Thiem s-au mai întâlnit o dată la Madrid, în finala din 2018, Zverev câștigând atunci cu 6-4, 6-4.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo