Ons Jabeur își continuă parcursul de poveste de la Caja Magica, ea calificându-se joi în marea finală de la Madrid. Tunisianca, a opta favorită de pe tabloul de simplu de la Madrid a trecut în semifinale de Ekaterina Alexandrova, locul 45 WTA, cu scorul de 6-2, 6-3, la capătul unui meci care a durat doar 62 de minute de joc.
Din nou, Ons Jabeur a avut câștig de cauză în mod evident datorită varietății din jocul său. Alexandrova nu i-a putut ține piept tunisiencei, care a apelat din nou la scurtele atât de eficiente care au funcționat de minune și în meciul cu dubla campioană de la Madrid, Simona Halep, în sferturile de finală.
CITEȘTE ȘI:
Internazionali BNL d'Italia
Iga Swiatek este campioană la Roma! Victorie fără drept de apel în fața lui Ons Jabeur
15/05/2022 LA 12:46

Ons Jabeur, parcurs de poveste la Madrid. Tunisianca e în marea finală

La fel ca Simona Halep, Ekaterina Alexandrova a avut și ea șansele ei, însă la final, când s-a tras linie, rusoaica a făcut totuși mult prea puțin pentru a emite pretenții în fața jucătoarei de pe locul 10 WTA. În acest sezon competițional, Ons Jabeur are deja 19 victorii, ea pierzând în 7 ocazii. A adunat doar din premii 333.870 de dolari.
În continuare, Ons Jabeur se va lupta pentru marele trofeu cu învingătoarea meciului dintre Jil Teichmann și Jessica Pegula, favorita numărul 12 de pe tabloul de simplu feminin. Jabeur a trecut la Madrid de Paolini, Gracheva, Bencic, Halep și Alexandrova, cedând doar două seturi pe parcurs. În plus, e important de precizat că Ons Jabeur a intrat pentru totdeauna în istorie. Ea este prima jucătoare africană care a ajuns vreodată în finala unui turneu WTA 1000.
Turneul Masters de la Madrid se desfășoară în perioada 26 aprilie - 8 mai și e transmis în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Internazionali BNL d'Italia
Swiatek - Jabeur, marea finală de la Roma! Tunisianca a salvat minge de meci cu Daria Kasatkina
14/05/2022 LA 18:13
Internazionali BNL d'Italia
Sorana Cîrstea, înfrângere în primul tur de la Roma în fața lui Ons Jabeur
10/05/2022 LA 18:24