Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Surpriza zilei la Madrid: Campioana en-titre, Kiki Bertens, eliminată în turul 2 la Caja Magica

Irina Aldea

Publicat 01/05/2021 la 21:39 GMT+3

Surpriza zilei la Madrid a fost provocată de rusoaica Veronika Kudermetova. Campioana ediției din 2019 de la Madrid, olandeza Kiki Bertens, a fost eliminată în turul secund.

Kiki Bertens

Credit imagine: Getty Images

Ocupanta locului 10 WTA, Kiki Bertens (cap de serie numărul 7 și campioana en titre) a părăsit turneul de categorie WTA 1.000 de la Madrid încă din turul al doilea. Olandeza în vârstă de 29 de ani a fost eliminată de una dintre cele mai în formă jucătoare din circuit. Este vorba despre Veronika Kudermetova, ocupantă a locului 28 în clasamentul WTA.
Campioană la turneul de la Charleston, Veronika Kudermetova a avut nevoie de o oră și 20 de minute de joc pentru a trece de Bertens, scor 6-4, 6-3. Rusoaica a fost mai bună la aproape toate capitolele. Singurul aspect la care olandeza a fost mai bună a fost procentajul pe primul serviciu, 61%, față de doar 53% pentru adversară. Bertens va ceda nu mai puțin de 935 de puncte și va coborî în clasament.

Kiki Bertens, campioana en-titre de la Madrid, a fost eliminată în turul secund

În turul al treilea la Caja Magica, Kudermetova va avea parte de încă un duel foarte greu: o va întâlni pe Petra Kvitova (12 WTA, a noua favorită), care a trecut de Angelique Kerber (26 WTA), scor 6-4, 7-5.Kiki Bertens era campioana din 2019 de la Madrid, după ce a învins-o pe Simona Halep în finală. Sportiva noastră a cucerit în cariera ei două titluri la Caja Magica, în 2016 și 2017.
Simona Halep s-a calificat vineri în turul al doilea la Mutua Madrid Open. Campioana noastră o va întâlni în turul al doilea pe chinezoaica Saisai Zheng, pe care a mai învins-o de două ori în carieră. Confruntarea dintre Simona Halep și Saisai Zheng va avea loc la Madrid chiar în ziua de Paște, duminică, în jurul orei 17.00, ora României, fiind a patra partidă de pe terenul Manolo Santana Stadium (după Muchova – Osaka, Sabalenka – Kasatkina și Lajovic – Shapovalov).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo