Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

WTA Madrid | Simona Halep – Saisai Zheng, în turul 2 la Caja Magica. Ora de start a meciului

Irina Aldea

Publicat 01/05/2021 la 18:15 GMT+3

Simona Halep o va întâlni în turul al doilea la turneul de 1000 de puncte de la Madrid pe chinezoaica Saisai Zheng, pe care o conduce cu 2-0 la întâlnirile directe. Organizatorii au anunțat ora de start a partidei care va avea loc în ziua de Paște.

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la turneul de la Madrid după ce a învins-o în runda inaugurală pe Sara Sorribes Tormo (46 WTA), scor 6-0, 7-5, la capătul unui meci care a durat o oră și 24 de minute de joc. În acest condiții, dintre cele patru jucătoare pe care România le avea pe tabloul principal la Caja Magica, doar Simona Halep avansează în runda secundă, acolo unde o va întâlni pe chinezoaica Saisai Zheng, ocupantă a locului 57 WTA.
Sportiva noastră a avut parte de un prim set excelent în meciul de debut la Madrid, în care adversara a și greșit foarte mult. În manșa inaugurală, românca a servit mai bine și a greșit mai puțin, însă în setul secund a apărut și graba, motiv pentru care nivelul jocului a scăzut. De asemenea, Simo s-a relaxat puțin în setul 2, iar adversara a căutat să profite. De la 5-1 pentru Simona, iberica a revenit și a făcut 5-5, dar nu a mai avut apoi puterea să câștige vreun game.

WTA Madrid | Simona Halep – Saisai Zheng, în turul 2 la Caja Magica. Ora de start a meciului

Saisai Zheng a câștigat, tot vineri, în primul tur, în fața polonezei Magda Linette (48 WTA), cu scorul de 6-2, 3-6, 6-1. Simona Halep și Saisai Zheng s-au mai întâlnit de două ori anterior, Halep câștigând ambele confruntări. Totuși, confruntarea din turul 2 de la Madrid va fi prima care se va juca pe zgură.
Celelalte două întâlniri au avut loc pe hard, respectiv pe iarbă. În 2015, Halep câștiga în Shenzen, scor 6-2, 6-2, iar în 2018 s-a impus la Wimbledon, scor 7-5, 6-0. Confruntarea dintre Simona Halep și Saisai Zheng va avea loc la Madrid chiar în ziua de Paște, duminică, în jurul orei 17.00, ora României, fiind a patra partidă de pe terenul Manolo Santana Stadium (după Muchova – Osaka, Sabalenka – Kasatkina și Lajovic – Shapovalov).
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo