Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep - Saisai Zheng, în turul 2 de la WTA Madrid

Cosmin Cioboata

Actualizat 30/04/2021 la 17:34 GMT+3

Simona Halep s-a calificat în turul al doilea la WTA Madrid, după ce a trecut de Sara Sorribes Tormo, scor 6-0, 7-5. În meciul următor, campioana noastră va da piept cu sportiva din China, Saisai Zheng (27 de ani, 57 WTA).

Simona Halep

Credit imagine: Getty Images

Simona Halep a debutat astăzi la WTA Madrid. Jucătoarea româncă a învins-o în două seturi pe Sara Sorribe Tormo, scor 6-0, 7-5, după un set secund complicat în care iberica a luptat din toate puterile.
Campioana noastră a rezistat, a rămas calmă și s-a impus în cele din urmă, asigurându-și locul în turul secund.

Simona Halep - Saisai Zheng, în turul 2 de la WTA Madrid

În următoarea rundă, Halep va juca împotriva sportivei din China, Saisai Zheng (27 de ani, 57 WTA). În primul tur, Zheng a trecut de Magda Linette (29 de ani, 48 WTA), după un meci superb, scor 6-2, 3-6, 6-1.
Zheng a câștigat primul set, scor 6-2, dar jucătoarea poloneză a revenit spectaculos și și-a adjudecat setul secund cu 6-3. Sportiva din China a rămas calmă și a reușit să se impună categoric în setul decisiv, scor 6-1.
Simona Halep și Saisai Zheng se vor întâlni pentru a treia oară în carieră. Jucătoarea româncă s-a impus în precedentele două confruntări directe: în sferturi la Shenzhen 2015, scor 6-2, 6-3, apoi la Wimbledon 2018, scor 7-5, 6-0. La Grand Slam-ul londonez, Halep a fost învinsă în meciul următor de Su-Wei Hsieh, scor 6-3, 4-6, 5-7.
Zheng a reușit să câștige un singur titlu WTA de-a lungul carierei, începută în 2008 la nivel profesionist. Cea mai bună clasare în ierarhia WTA a fost locul 34, în martie 2020. La turneele de Grand Slam, Linette n-a reușit să treacă de turul 2.
Saisai Zheng

Ce a spus Simona Halep după calificarea în turul 2 la Madrid

"A fost un meci bun, nu am fost foarte concentrată în setul secund, când ea a revenit și a jucat mai bine. Este extrordinar să fiu aici, mai ales că sunt și spectatori în tribune", a spus Simona la interviul de după meci.
"Iubesc turneul de la Madrid, dar n-am un obiectiv cert, mă concentrez pe fiecare partidă în parte", a adăugat campioana noastră.
Dublă campioană de Grand Slam, Simona Halep a câștigat de două ori titlul la Madrid, în 2016 și 2017. Anul trecut, turneul din capitala Spaniei nu a avut loc din cauza pandemiei de coronavirus.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo