Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Thriller" la Madrid, adjudecat de Sara Errani. E prima sa victorie la un Masters după 6 ani

Andrei Nicolae

Actualizat 25/04/2024 la 09:01 GMT+3

Sara Errani, finalistă la Roland Garros 2012 și fostă ocupantă a numărului 1 în ierarhia WTA la dublu, continuă să joace un tenis de înaltă calitate chiar și la 36 de ani. Tenismena italiană a învins-o în primul tur al Masters-ului de la Madrid pe Caroline Wozniacki la capătul unui meci de aproape 3 ore și a obținut prima sa victorie la un turneu de calibru WTA 1000 după șase ani de pauză.

Sara Errani esulta per la vittoria su von Deichmann al WTA Stoccarda 2024

Credit imagine: Getty Images

Sara Errani, una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din deceniul trecut, a obținut un rezultat uriaș la Masters-ul de la Madrid. Venită din calfiicări, italianca a dat peste Caroline Wozniacki în primul tur, într-un duel ce se anunța extrem de echilibrat.
Primul set a fost extrem de disputat, fiind înregistrate șase break-uri din nouă game-uri jucate. Wozniacki s-a impus astfel cu 6-3 după 50 de minute de joc.
Actul secund a fost mult mai echilibrat, iar cele două și-au păstrat mai mult serviciul. Diferența s-a făcut pe final de set, când Errani a reușit break-ul și s-a impus după o oră întreagă.
Citește și:

Sara errani, victorie uriașă la madrid. e prima victorie a italiencei la un masters după 6 ani

Actul decisiv a fost extrem de asemănător cu primul în ceea ce privește numărul de break-uri. Errani a câștigat patru game-uri pe serviciul adversarei sale, în timp ce Wozniacki a făcut doar trei break-uri.
Așa s-a făcut astfel diferența pe finalul meciului, care a fost câștigat în cele din urmă de Errani cu scorul de 3-6, 7-5, 7-5, după 2 ore și 51 de minute. Victoria de la Madrid a fost una enormă pentru italiancă, ținând cont de durata partidei, la care se adaugă vârsta de 36 de ani a fostei campioane de mare șlem la dublu.
Succesul Sarei de pe tabloul principal de la Madrid a fost primul după o pauză de 9 ani și în același timp primul la un turneu de calibru WTA 1000 după 6 ani de așteptare, un rezultat fabulos pentru sportiva care nu mai înregistrase un rezultat important de mult timp.
De-a lungul carierei sale, Errani a ajuns în finala Roland Garros la simplu, iar la nivel de dublu a cucerit cinci titluri de Grand Slam. În plus, italianca a câștigat alături de naționala Italiei de trei ori Fed Cup, în prezent Billie Jean King Cup.

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo