Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simona Halep se pregătește de Cincinnati! Mesajul sportivei noastre la plecarea de la Montreal

Nicu Savin

Publicat 13/08/2021 la 07:43 GMT+3

Simona Halep a pierdut în turul secund de la Montreal, în primul ei meci după o pauză de 3 luni, perioadă în care a fost ținută departe de teren de accidentarea suferită la Roma. În ciuda înfrângerii împotriva lui Danielle Collins, sportiva noastră a fost mulțumită de felul în care s-a comportat și este încrezătoare în ceea ce privește finalul de sezon.

Simona Halep

Credit imagine: Eurosport

Simona Halep a pierdut în fașa americancei Danielle Collins, scor 6-2, 4-6, 4-6, în turul secund al turneului WTA 1000 de la Montreal. Faptul că sportiva noastră a rezistat la un nivel ridicat aproape 3 ore, în fața unei sportive aflată forma vieții (Collins are 12 victorii consecutive în circuit), a fost un lucru pozitiv, a făcut-o să se declare foarte mulțumită de prestația sa, având în vedere lunga perioadă de inactivitate.
Simona se pregătește acum de turneul de la Cincinnati, care va avea loc în perioada 15-22 august. La plecarea de la Montreal, Simona a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care a arătat încă o dată că deși a jucat doar un meci în Canada, experiența la revenirea pe teren a fost una pozitivă.

Simona Halep va juca săptămâna viitoare la Cincinnati

Următorul turneu la care va lua parte Simona Halep este cel de la Cincinnati, care va debuta duminică. La turneul din Statele Unite, Halep a ajuns de 3 ori în finală, dar a pierdut de fiecare dată: în 2015 în fața Serenei Williams (3-6, 6-7), în 2017 în fața ibericei Garbine Muguruza (1-6, 0-6) și în 2018 în fața olandezei Kiki Bertens (2-6, 7-6, 2-6). La ultima ei participare (2019), Simona s-a oprit în turul 3, fiind învinsă în 3 seturi de Madison Keys.
La turneul de la Cincinnati vor lua parte cele mai bune jucătoare din circuit, singura absentă din Top 10 WTA fiind Sofia Kenin.
În cazul unei eliminări premature la Cincinnati, Simona ar putea alege să mai joace un turneu înainte de US Open. În săptămâna premergătoare turneului de la Flushing Meadows sunt programate două competiții WTA 250, la Cleveland, respectiv Chicago.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo