Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imaginea fericirii la Toronto. Simona Halep s-a întâlnit cu sute de români și le-a transmis un mesaj superb

Nicu Savin

Publicat 16/08/2022 la 07:40 GMT+3

Simona Halep a câștigat săptămâna trecută la Toronto, iar sportiva noastră a fost purtată spre succes de sute de români stabiliți în Canada. Aseară, sportiva noastră a postat pe contul personal de Instagram un mesaj emoționant către toți suporterii ei din întreaga lume.

Simona Halep delighted the home fans by recording a 6-4 6-3 win in 70 minutes

Credit imagine: PA Sport

Simona Halep a avut un parcurs impecabil la Toronto, unde a cucerit al 24-lea titlu din carieră, după ce a învins-o în finală pe Beatrice Haddad Maia. În multe momente, sportiva noastră a părut că joacă acasă, fiind încurajată de o mulțime de fani din tribune, majoritatea români stabiliți în Canada.
După ce a primit trofeul, Simona a fost asaltată de fanii români în apropierea arenei, iar imaginea este una absolut superbă. Românca a fost copleșită de emoții din acest punct de vedere și a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor ei printr-un mesaj extrem de emoționant, postat pe contul personal de Instagram.
"Am decis să fac o postare dedicată tuturor fanilor mei români din toată lumea. În această săptămână, în Toronto, am fost atât de impresionată de toată susținerea care mi-a fost oferită. Sunt mereu susținută din toate colțurile lumii.
Sunteți unul din motivele pentru care mă lupt atât de tare la meciuri, iar când sunt momente dificile parcă am mai multă energie și atunci când câștig, simt că o fac și pentru voi. Vă mulțumesc tuturor pentru energia frumoasă pe care mi-o transmiteți", a scris Simona.
Citește și:

Simona Halep va debuta în noaptea de marți spre miercuri la Cincinnati

După succesul entiuziasmant de la Cincinnati, Simona Halep a plecat în SUA, acolo unde va lua parte în această săptămână la turneul WTA 1000 de la Cincinnati. În primul tur, Simona trebuia să o înfrunte pe Karolina Muchova, cea pe care o învinsese în runda inaugurală de la Wimbledon, dar jucătoarea din Cehia a declarat forfait înainte de startul turneului, din cauza unor probleme medicale.
Ca atare, Anastasia Potapova va fi prima adversară a Simonei la turneul din SUA. Rusoaica a pierdut în ultimul tur al calificărilor în fața Annei Kalinskaya, dar va juca pe tabloul principal din postura de lucky looser.
Meciul dintre Simona Halep și Anastasia Potapova va fi primul al zilei pe terenul 3 al complexului de la Cincinnati și nu va începe mai devreme de ora 00.00 (ora României).
Simona Halep și Anastasia Potapova s-au mai duelat de două ori în circuit până acum, în 2021, românca învingând categoric în ambele dispute. Prima a avut în 16-imile de la Melbourne Summer Set, când Simona s-a impus cu un dublu 6-4, iar cea de-a 2-a în primul tur de la Moscova, sportiva noastră câștigând atunci cu 6-1, 6-4.
Anastasia Potapova are 21 de ani și ocupă poziția 54 în clasamentul WTA (48 a fost cel mai bun loc din carieră). Rusoaica are un titlu WTA în Palmares, câștigat în acest an la Istanbul, dar și alte 3 finale pierdute, la Moscova și Tashkent, în 2018, respectiv la Praga, luna trecută.
Simona Halep va încerca în această săptămână să câștige pentru prima oară și turneul de la Cincinnati. Până acum, dubla câștigătoare de Grand Slam a ajuns de trei ori în ultimul act al turneului din Ohio, dar a fost învinsă de fiecare dată (2015 - Serena Williams, 2017 – Garbine Muguruza și 2018 – Kiki Bertens).
Competiția masculină de la Cincinnati este în direct pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo