Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas, victorie după un meci uluitor cu Medvedev! Rusul, ELIMINAT de la Turneul Campionilor

Irina Aldea

Publicat 17/11/2022 la 00:50 GMT+2

Stefanos Tsitsipas a obținut miercuri seară o victorie fantastică în meciul cu Daniil Medvedev, pe care l-a învins la Torino după 3 seturi fantastice.

Stefanos Tsitsipas

Credit imagine: Getty Images

Stefanos Tsitsipas, al treilea jucător al lumii, a obținut o victorie fantastică la Torino în fața lui Daniil Medvedev. Grecul în vârstă de 24 de ani s-a impus în fața rusului cu scorul de 6-3, (11) 6-7, 7-6 (1), la capătul unui meci care a durat două ore și 24 de minute de joc.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Daniil Medvedev pierduse primul meci la Torino în fața compatriotului Andrey Rublev, iar cu înfrângerea de azi și-a luat rămas bun de la Turneul Campionilor. Cu o răbdare de fier și multă precizie, rusul a reușit să răstoarne setul secund, salvând 3 mingi de meci ale grecului, dar în decisiv, Tsitsipas a fost jucătorul mai bun în momentele de maximă tensiune.
CITEȘTE ȘI:

Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev, decisivul din grupa Roșie. Medvedev, OUT de la Turneul Campionilor

Novak Djokovic a câștigat grupa Roșie, după ce i-a învins pe Stefanos Tsitsipas și Andrey Rublev în minimum de seturi. În penultimul act alături de sârb va merge din grupa Roșie câștigătorul partidei dintre Tsitsipas și Rublev. Din grupa Verde s-a calificat deja în semifinale Casper Ruud.
"Da, a fost un meci foarte greu. M-am bucurat alături de public. E o mare victorie pentru mine, sunt mândru de modul în care am luptat. Nu părea să se încheie meciul. Chiar și atunci când serveam pentru victorie m-am temut. Mă bucur că am putut reintra în meci", a spus Stefanos Tsitsipas la interviul de după meci.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo