Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Taylor Fritz e în semifinale la Turneul Campionilor, după victoria cu Auger-Aliassime! Next: Djokovic

Irina Aldea

Actualizat 18/11/2022 la 01:02 GMT+2

Taylor Fritz a obținut joi seară calificarea în semifinale la Turneul Campionilor, după ce l-a învins pe Auger-Aliassime la finalul unui meci de 3 seturi, extrem de disputat.

Taylor Fritz

Credit imagine: Getty Images

Taylor Fritz, al nouălea jucător al lumii, a obținut calificarea în semifinale la Turneul Campionilor după ce l-a învins pe Felix Auger-Aliassime (6 ATP) cu scorul de 7-6 (4), (5) 6-7, 6-2, la capătul unui meci extrem de disputat, care a durat două ore și 47 de minute de joc.
Betano
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Chiar dacă meciul a fost echilibrat și foarte disputat, primele manșe fiind decise în tiebreak, Taylor Fritz a fost jucătorul mai bun în momentele cheie. Americanul a dictat în majoritatea timpului ritmul partidei, iar elevul lui Toni Nadal nu a putut ține ritmul, mai ales în setul decisiv, atunci când pe serviciu a clacat.
CITEȘTE ȘI:

Taylor Fritz - Novak Djokovic, prima semifinală la Turneul Campionilor

Din grupa Verde s-a calificat deja în semifinale Casper Ruud, care în faza grupelor a trecut de Auger-Aliassime și Fritz. În ultimul meci, norvegianul a cedat în fața lui Rafael Nadal într-un meci fără miză, asta pentru că Ruud obținuseră deja calificarea. Norvegianul se va duela în penultimul act la Torino cu învingătorul meciului dintre Tsitsipas și Rublev.
Taylor Fritz i-a învins la Turneul Campionilor pe Nadal și Auger-Aliassime, fiind învins de Casper Ruud în 3 seturi. Taylor Fritz se va duela în semifinale cu Novak Djokovic. Cei doi jucători s-au întâlnit de 5 ori până acum în carieră, marele campion sârb având câștig de cauză de fiecare dată.
Turneul Campionilor se vede în săptămâna 13 – 20 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport (Android și iOS).
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo