Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Matteo Berrettini, nevoit să se retragă din meciul cu Alexander Zverev de la Turneul Campionilor

Nicu Savin

Publicat 15/11/2021 la 00:11 GMT+2

Matteo Berrettini a avut probleme medicale și a abandonat partida cu Alexander Zverev de la Turneul Campionilor. Italianul a declarat forfait în startul setului secund, după ce germanul se impusese la tie-break în prima manșă.

Matteo Berrettini musste gegen Alexander Zverev aufgeben

Credit imagine: Getty Images

Matteo Berrettini nu a rezistat decât un set pe teren în fața lui Alexander Zverev, italianul fiind nevoit să se retragă în debutul actului secund din cauza unor probleme medicale care par a fi foarte serioase.
Primul set a fost unul echilibrat și s-a decis la tie-break, după ce niciunul dintre jucători nu și-a cedat serviciul. Acolo, suspansul a fost imens. Berrettini a început mai bine și a condus cu 5-3, dar Zverev a revenit și a fructificat a 3-a minge de set pe care a avut-o, impunându-se în final cu 9-7.
picture

Alexander Zverev a câștigat dramatic primul set al duelului cu Berrettini de la Turneul Campionilor

Berrettini, nevoit să se retragă din meciul cu Zverev de la Turneul Campionilor

Primul game al setului secund a fost unul prelungit, cu Zverev ratând mai multe mingi de break. La a 3-a egalitate, italianul a acuzat dureri în zona abdominală și a cerut intervenția medicului. După ce a primit îngrijiri, finalistul de la Wimbledon a revenit pe teren, dar a mai jucat un singur punct, dându-și seama că nu mai poate continua.
Așadar, Berrettini a ratat șansa de a simți gustul victoriei la un turneu atât de important în fața propriilor fani. Dacă nu se va recupera până la al 2-lea joc programat, locul său va fi luat de un alt italian, Jannick Sinner, cel care este prima rezervă la Turneul Campionilor.
Chiar dacă nu a făcut-o așa cum și-ar fi dorit, Zverev a debutat cu o victorie la ultimul mare turneu al anului și îl va întâlni în meciul al 2-lea din grupă pe Daniil Medvedev, cel care a trecut mai devreme de polonezul Hubert Hurkacz, în 3 seturi.
Luni au loc primele 2 partide din cealaltă grupă a competiției de la Torino: Novak Djokovic - Kasper Ruud (ora 15:00) și Stefanos Tsitsipas - Andrey Rublev (ora 22:00), ambele dueluri fiind transmise în direct și în exclusivitate pe Eurosport 2 și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo