Roger Federer are ca principal obiectiv în acest sezon turneul de la Wimlbledon, dar pregătirea pentru Grand Slam-ul londonez nu a început foarte bine pentru campionul elvețian.
La Halle, turneu pe care l-a câștigat de 10 ori în carieră, Federer spera la un parcurs cât mai lung, pentru a aduna meciuri în picioare pe iarbă, suprafața sa favorită. După ce în primul tur a trecut în 2 seturi echilibrate de Ilya Ivashka, elvețianul a clacat în fața lui Felix Auger-Aliassime.

Roger Federer, eliminat în turul 2 de la Halle

Tenis
Wilander surprinde! Cum vrea să se încheie cursa pentru supremație între Federer, Nadal și Djokovic
ACUM 10 ORE
Federer a câștigat primul set cu 6-4, dar canadianul nu a jucat rău deloc și în setul doi a continuat pe aceeași linie, iar eforturile i-au fost răspătite și un break a fost suficient pentru a se impune cu 6-3.
Meciul a intrat astfel în decisiv, iar acolo Federer s-a prăbușit complet, pierzând primele 4 game-uri. Canadianul a servit perfect în continuare și s-a impus în final cu 4-6, 6-3, 6-2, după o oră și 47 de minute de joc.
Astfel, jucătorul antrenat de Toni Nadal continuă aventura la Halle și confirmă că trece printr-o formă foarte bună, săptămâna trecută făcând finală la Stuttgart, tot pe iarbă.
În turul următor, Aliassime se va duela cu învingătorul disputei Jan Lennard Struff-Marcos Giron.
Toate meciurile turneului de la Halle sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
US Open
"Sfârșitul unei ere!" Verdictul lui Woodbridge privind carierele lui Djokovic, Nadal și Federer
ACUM 18 ORE
US Open
Cum a făcut agentul lui Federer tot posibilul ca Medvedev să-l bată pe Djokovic în finala US Open
IERI LA 16:17