Roger Federer are ca principal obiectiv în acest sezon turneul de la Wimlbledon, dar pregătirea pentru Grand Slam-ul londonez nu a început foarte bine pentru campionul elvețian.
La Halle, turneu pe care l-a câștigat de 10 ori în carieră, Federer spera la un parcurs cât mai lung, pentru a aduna meciuri în picioare pe iarbă, suprafața sa favorită. După ce în primul tur a trecut în 2 seturi echilibrate de Ilya Ivashka, elvețianul a clacat în fața lui Felix Auger-Aliassime.

Roger Federer, eliminat în turul 2 de la Halle

Tenis
Mouratoglou știe de ce nu au câștigat mai mult Medvedev și Tsitsipas: "Le-a afectat încrederea!"
IERI LA 11:34
Federer a câștigat primul set cu 6-4, dar canadianul nu a jucat rău deloc și în setul doi a continuat pe aceeași linie, iar eforturile i-au fost răspătite și un break a fost suficient pentru a se impune cu 6-3.
Meciul a intrat astfel în decisiv, iar acolo Federer s-a prăbușit complet, pierzând primele 4 game-uri. Canadianul a servit perfect în continuare și s-a impus în final cu 4-6, 6-3, 6-2, după o oră și 47 de minute de joc.
Astfel, jucătorul antrenat de Toni Nadal continuă aventura la Halle și confirmă că trece printr-o formă foarte bună, săptămâna trecută făcând finală la Stuttgart, tot pe iarbă.
În turul următor, Aliassime se va duela cu învingătorul disputei Jan Lennard Struff-Marcos Giron.
Toate meciurile turneului de la Halle sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Tenis
Nadal a pus capăt oricăror speculații! De ce e Federer cel mai mare rival al său și nu Djokovic
24/11/2022 LA 09:27
Tenis
Roger Federer, ușurat după retragerea din tenis! Ce a spus elvețianul despre o carieră de antrenor
19/11/2022 LA 16:19