Dayana Yastremska şi sora ei, Ivanna, care au plecat, vineri, din Ucraina, au ajuns sâmbătă în Franţa, conform unui mesaj postat de sportivă pe Twitter."Obosită, dar eu şi sora mea suntem în siguranţă. Mulţumesc, Franţa. Ucraina, fii puternică. Ne e de dor de voi, mama şi tata", a scris sportiva pe Twitter.
Azi, cele două surori Yastremska și-au făcut apariția pe terenul de tenis la Lyon, pentru meciul lor de dublu. Cele două au întâlnit ehipa formată din iberica Georgina Garcia-Perez și elvețianca Xenia Knoll. Ucraincencele și-au făcut apariția pe teren purtând un steag al Ucrainei pe spate. De asemenea, cele două s-au echipat în culorile galben-albastru, având de asemenea și manșete în aceleași culori.
Open 6ème Sens
Yastremska, în lacrimi după ce a învins-o pe Ana Bogdan la Lyon: "Mi-aș fi dorit să fiu în țara mea"
01/03/2022 LA 21:14

Surorile Yastremska au jucat la dublu la Lyon, după ce au plecat din România

Cele două au cedat în fața cuplului elvețiano-spaniol cu scorul de 2-6, 4-6, la capătul unui meci care a durat o oră și 6 minute de joc. Vineri, Yastremska a anunţat că, după două nopţi în parcarea subterană, părinţii ei au decis să le trimită pe ea şi pe sora ei din Odesa, "cu orice preţ". Ea a ajuns în România, de unde a plecat în Franţa, la Lyon.
"După ce am petrecut două nopţi în parcarea subterană, părinţii mei au luat decizia, cu orice preţ, să ne trimită pe mine şi pe sora mea mai mică din Ucraina! Mama, tata, vă iubim foarte mult, aveţi grijă de voi!!! Îmi iubesc ţara! Ucraineni, aveţi grijă de voi", a scris sportiva pe Instagram vineri seară. Joi, într-o postare inițială, tenismena în vârstă de a scris că se află la Odesa, alături de familie. "Sunt în oraşul meu natal şi stau cu familia mea. Nu am plecat de acasă să-mi fac meseria preferată. E război în Ucraina! Vă iubesc pe toţi şi cred cu adevărat că pacea va fi restabilită curând".
Tenis
Marius Copil e în turul 2 al calificărilor la Roland Garros! Victorie cu Furness
ACUM 11 MINUTE