Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marta Kostyuk, savuroasă, după ce a învins trei jucătoare din Top 10 la Stuttgart. Ce a spus ucraineanca

Andrei Nicolae

Actualizat 20/04/2024 la 22:32 GMT+3

Marta Kostyuk a obținut o nouă victorie fantastică la Stuttgart, unde a învins-o în semifinale pe Marketa Vondrousova, campioana en-titre de la Wimbledon. După meci, sportiva clasată pe locul 27 WTA a oferit o declarație care a stârnit amuzamentul publicului și a purtat un dialog savuros cu reportera de pe teren.

Marta Kostyuk

Credit imagine: Getty Images

Marta Kostyuk trece printr-una dintre cele mai bune săptămâni ale carierei sale la Stuttgart, unde s-a calificat recent în marea finală. Ucraineaca a învins-o în penultimul act pe Marketa Vondrousova, scor 7-6, 6-2, la capătul unei ore și 37 de minute de joc.
În drumul ei spre finală, Kostyuk a trecut de trei jucătoare clasate în Top 10 WTA. În optimi, jucătoarea de 21 de ani a învins-o pe Qinwen Zheng (7 WTA), în sferturi pe Cori Gauff (3 WTA), iar în semifinale pe Vondrousova (8 WTA).
După calificarea în ultimul act, Kostyuk a oferit un dialog care a stârnit uralele publicului alături de reportera de pe teren, care a adus în discuție premiul oferit la Stuttgart, și anume un Porsche, precum și faptul că adversara ei din finală, Elena Rybakina, nu are un permis de conducere.
  • Reporteră: Am auzit că Elena nu are un permis de conducere. Marta are permisul?
  • Kostyuk: Da, evident că am.
  • Reporteră: Deci tu ai ceva ce ea nu are.
  • Kostyuk: Da, da, da.
Citește și:

Kostyuk, în finală la Stuttgart. Ucraineanca luptă pentru trofeu cu Rybakina

Kostyuk a mai vorbit după meci și despre performanța de a câștiga trei meciuri la rând în fața unor jucătoare de Top 10 și a mărturisit că lucrurile nu au stat atât de bine pentru ea de la bun început.
"Nu cred că multă lume știe, dar eu mi-am început cariera cu un bilanț de 0 victorii și 14 eșecuri contra jucătoarelor din Top 10. Chiar încerc să întorc aceste numere", a mai spus ucraineanca.
Kostyuk va avea șansa duminică să câștige al doilea titlu din cariera ei la nivel WTA, după cel de la Austin din 2023.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo