Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emma Răducanu s-a răzgândit, după eliminarea suferită încă din turul 1, la Doha. Decizia sportivei

Irina Aldea

Publicat 13/02/2024 la 13:45 GMT+2

Emma Răducanu a fost eliminată încă din primul tur la Doha, iar sportiva ar fi decis, potrivit presei din Marea Britanie, să nu mai meargă la Dubai, acolo unde trebuia să joace săptămâna viitoare. Ea ar fi hotărât să ia o nouă pauză, până la dubla Indian Wells – Miami.

Emma Răducanu

Credit imagine: Getty Images

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, şi-a modificat programul de turnee după eliminarea de luni în primul tur la turneul WTA 1.000 de la Doha, Qatar Open, scrie Agerpres. Răducanu (21 ani, 262 WTA), învinsă de Anhelina Kalinina (30 WTA) la Doha, cu 6-0, 7-6 (8/6), a fost indisponibilă circa opt luni în 2023, după operaţiile suferite la încheietură şi gleznă.
Revenită pe teren în ianuarie, Răducanu a fost învinsă în turul secund la Auckland, la Australian Open şi la Abu Dhabi, înainte de eliminarea de la Doha: "Este greu pentru mine să reobişnuiesc cu programul circuitului. Vine un turneu şi apoi urmează altul imediat. Trebuie să-mi programez turneele un pic mai bine şi să încerc să adun mai multe meciuri", a spus Răducanu pentru Sky Sports.
CITEȘTE ȘI:

Emma Răducanu s-a răzgândit! Nu mai merge la Dubai, după eliminarea premature de la Doha

Săptămâna viitoare la Dubai, Răducanu are nevoie de un wild card, dar conform relatărilor din presă ea va lua mai degrabă o pauză, înainte de a reveni la Indian Wellls şi Miami în martie. Cu 48 de erori neforţate în meciul cu Kalinina, Răducanu susţine că partida din timpul zilei a contribuit la evoluţia ei slabă:
"M-am chinuit cu totul, serviciul, returul, lovitura de forehand, cea de rever. Să fiu sinceră, nu am simţit că sunt în meci. A fost o combinaţie de factori. Cinstit, am nevoie să mă antrenez afară mai mult, pentru că este diferit, lumina, umbrele, este greu să văd mingea, abia spre sfârşit am reuşit. Când tenisul nu este acolo, trebuie cel puţin să încerci să lupţi şi cred că am făcut asta în al doilea set", a mai spus britanica.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo