Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#Favoriții Ashleigh Barty, OUT în turul secund la Roland Garros 2021! Liderul mondial, nevoită să se retragă

Irina Aldea

Actualizat 03/06/2021 la 14:28 GMT+3

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty, liderul mondial din WTA și campioana de la Paris din 2019, a abandonat în turul al doilea. Magda Linette merge în turul 3.

Ashleigh Barty of Australia in their ladies first round match against Bernarda Pera of The United States during day three of the 2021 French Open at Roland Garros on June 01, 2021 in Paris, France.

Credit imagine: Getty Images

Campioană la ediția din 2019, Ashleigh Barty s-a retras în timpul meciului din turul al doilea de la Roland Garros cu Magda Linette. Liderul mondial din WTA a abandonat la scorul de 1-6, 2-2 în favorarea adversarei, acuzând probleme fizice. Astfel, al doilea turneu de Grand Slam al anului rămâne fără primele favorite ale competiției.
Ashleigh Barty a solicitat și un time-out medical în afara terenului după cedarea primului set în doar 27 de minute de joc. Australianca a câștigat un singur game în setul de debut și nu a reușit să se ridice la nivelul adversarei ei, oprită fiind de durerile de la picior.
picture

Roland Garros 2021: Momentul în care Ashleigh Barty se retrage în turul 2 în meciul cu Linette

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty, OUT în turul al doilea la Paris

Acum, după retragerea australiencei din turneu și după abandonul anunțat de Naomi Osaka în urmă cu câteva zile, cel mai bine clasată jucătoare de pe tabloul feminin de simplu este Aryna Sabalenka, pe care mulți dintre experți o văd una dintre favorite la câștigarea marelui trofeu la Paris, alături de campioana en-titre, Iga Swiatek.
Este cel de-al doilea turneu consecutiv la care Ashleigh Barty abandonează, după ce la Roma s-a retras în sferturile de finală. Magda Linette, din Polonia, o va întâlni pe Ons Jabeur în runda următoare. Sportiva din Tunisia este favorita numărul 25 pe tabloul de simplu feminin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo