Campioană la ediția din 2019, Ashleigh Barty s-a retras în timpul meciului din turul al doilea de la Roland Garros cu Magda Linette. Liderul mondial din WTA a abandonat la scorul de 1-6, 2-2 în favorarea adversarei, acuzând probleme fizice. Astfel, al doilea turneu de Grand Slam al anului rămâne fără primele favorite ale competiției.
Ashleigh Barty a solicitat și un time-out medical în afara terenului după cedarea primului set în doar 27 de minute de joc. Australianca a câștigat un singur game în setul de debut și nu a reușit să se ridice la nivelul adversarei ei, oprită fiind de durerile de la picior.

Roland Garros 2021: Momentul în care Ashleigh Barty se retrage în turul 2 în meciul cu Linette

US Open
Clasamentul pentru Turneul Campioanelor: Emma Răducanu, salt uriaș. Cum arată TOP 10
13/09/2021 LA 09:12

Roland Garros 2021 | Ashleigh Barty, OUT în turul al doilea la Paris

Acum, după retragerea australiencei din turneu și după abandonul anunțat de Naomi Osaka în urmă cu câteva zile, cel mai bine clasată jucătoare de pe tabloul feminin de simplu este Aryna Sabalenka, pe care mulți dintre experți o văd una dintre favorite la câștigarea marelui trofeu la Paris, alături de campioana en-titre, Iga Swiatek.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Este cel de-al doilea turneu consecutiv la care Ashleigh Barty abandonează, după ce la Roma s-a retras în sferturile de finală. Magda Linette, din Polonia, o va întâlni pe Ons Jabeur în runda următoare. Sportiva din Tunisia este favorita numărul 25 pe tabloul de simplu feminin.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
US Open
Emma Răducanu, marele pariu al lui Wilander! Ce anticipează Mats că se va întâmpla cu ea în 2 ani
09/09/2021 LA 12:13
US Open
"Regina" Marii Britanii și-a pierdut "coroana" după 6 ani: Konta, depășită de Emma Răducanu
08/09/2021 LA 19:26