Naomi Osaka, a doua jucătoare a lumii, a anunţat, luni, pe Twitter, că se retrage din turneul de la Roland Garros ca urmare a amenințărilor cu descalificarea primite de niponă de la cele patru turnee de Grand Slam. Prin urmare, românca Ana Bogdan se califică fără să joace în runda a treia a celui de-al doilea turneu major al anului.
''Cea mai bună alegere pentru turneu, pentru celelalte jucătoare şi pentru mine este să mă retrag (din turneu), pentru ca toată lumea să se poată concentra pe tenis'', a scris Osaka pe contul personal de Twitter. Naomi Osaka a precizat că a suferit momente de depresie după ce a câştigat primul său titlu de Grand Slam, în 2018, la US Open, iar discuţiile cu jurnaliştii i-au declanşat aceste probleme.
EȘTI DE ACORD CU DECIZIA LUATĂ DE NAOMI OSAKA DE A SE RETRAGE DE LA ROLAND GARROS 2021?
Roland Garros
Simona Halep, mesaj pentru noua campioană de la Roland Garros, Krejcikova! Ce i-a transmis românca
13/06/2021 LA 09:26

Roland Garros 2021 | Mats Wilander știe unde a greșit Naomi Osaka

Câștigător a șapte titluri de Grand Slam, Mats Wilander a comentat pe marginea deciziei luate de Naomi Osaka de a se retrage de la Roland Garros: "Naomi este într-o situație în care mulți oameni se găsesc. Pentru că e faimoasă, ea poate vorbi pentru mai multă lume despre problemele pe care le are. Să sperăm că va reveni mai puternică. Cred că era mai bine pentru ea dacă vorbea întâi despre problemele pe care le are înainte să anunțe că nu va mai merge la conferințele de presă.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
În toată această situație mi se pare că managerul este vinovat. Unde este managerul ei? E clar că managerul e persoana care ar trebui să stea de vorbă cu ea: Ce faci? Ești ok? Hai să vorbim despre problemele tale înainte de orice. Acum, totul a explodat. Să sperăm că alți atleți vor învăța ceva din asta. Este o situație în care managerul are cea mai mare responsabilitate. E clar că nimeni din echipa ei nu a gestionat cum trebuie această situație.
Eu nu o pot înțelege pe Naomi pentru că pur și simplu nu am fost în situația ei. Eu nu am avut probleme de acest fel când jucam tenis. Nu aveam nicio problemă să vorbesc cu presa, era foarte timid la început, iar engleza mea era teribilă. În plus, nu aveam rețelele de socializare, așa că acum e o cu totul altă poveste. Ea are milioane de urmăritori peste tot și e normal să simtă presiune, dar ar trebui să se descurce mai bine", a spus Mats Wilander pentru Eurosport.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Roland Garros
Pavlyuchenkova, glumă amară după finala pierdută la Roland Garros: "Știau că e singura mea șansă!"
12/06/2021 LA 15:50
Roland Garros
Barbora Krejcikova, în lacrimi după titlul câștigat la Roland Garros 2021! Cui i-a dedicat victoria
12/06/2021 LA 15:38