Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

#MeciuriMemorabile Simona Halep, mesaj pentru campioana de la Roland Garros, Barobra Krejcikova. Ce i-a transmis românca

Irina Aldea

Publicat 13/06/2021 la 12:26 GMT+3

Roland Garros 2021 | Barbora Krejcikova este noua campioană de la Roland Garros. Cehoaica s-a impus în finala disputată în compania rusoaicei Anastasia Pavlyuchenkova. După meci, Krejcikova a primit un mesaj de la Simona Halep.

Barbora Krejcikova

Credit imagine: Getty Images

Barbora Krejcikova, ocupantă a locului 33 WTA, este noua campioană de Grand Slam de la Roland Garros. Cehoaica în vârstă de 25 de ani a învins-o sâmbătă în ultimul act de la Paris pe favorita numărul 31, Anastasia Pavlyuchenkova, în primul lor meci direct în circuitul feminin de tenis. Krejcikova s-a impus cu scorul de 6-1, 2-6, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 55 de minute de joc.
Imediat după meci, Simona Halep, aflată încă în România, i-a transmis un mesaj câștigătoarei de la Roland Garros. Campioană la ediția din 2018, Simo a scris un mesaj pe contul personal de Twitter: "Felicitări, Barbora Krejcikova! Ai făcut istorie! Bucură-te de fiecare secundă a acestui moment special".

Roland Garros 2021 | Simona Halep, mesaj special pentru Barbora Krejcikova, campioana din 2021 de la Paris

Înaintea finalei, campioana noastră a precizat că speră ca Anastasia Pavlyuchenkova să câștige trofeul, pentru că sunt de aceeași vârstă și a muncit toată viața pentru acest moment: "M-am uitat, per total, vreo două ore, mă bucur foarte mult pentru cele care joacă finala, au muncit toată viața ca să ajungă în momentul acesta. Anastasia merită să câștige, suntem de aceeași vârstă, am jucat împreună la juniori și merită foarte mult să ia trofeul", a spus Halep.
Simona Halep nu a participat la ediția din 2021 a turneului de Grand Slam de la Paris, după o accidentare suferită la Roma, în turul al doilea. Acum, Simo se simte mai bine și se pregătește pentru revenirea pe terenul de tenis. Primul turneu la care va participa sportiva noastră în următoarea perioadă va fi cel de la Bad Homburg (Germania), în perioada 20-26 iunie.
Orice lovitură de la Roland Garros de pe Eurosport vă este oferită de Unibet.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo