Simona Halep a fost urmărită de ghinion în prima parte a sezonului, suferind din cauza accidentărilor. Ultima dintre ele a ținut-o departe de turneul ei favorit, Roland Garros, dar lucrurile par să meargă acum pe făgașul cel bun și Simona a început antrenamentele pentru sezonul de iarbă.
Primul turneu la care va participa sportiva noastră în următoarea perioadă va fi cel de la Bad Homburg (Germania). În această dimineață, chiar lângă terenul de antrenament, Simona a stat de vorbă cu reprezentanții presei, vorbind deschis despre următorul turneul, dar și despre planurile sale pentru Jocurile Olimpice.
Un alt subiect abordat a fost și cel al finalei feminine de la Roland Garros, dintre Anastasia Pavlyunchenkova și Barbora Krejcikova, două jucătoare care au ajuns surprinzător în ultimul act. Simona a declarat că nu a urmărit foarte mult turneul de la Paris, dar că se bucură pentru cele 2 finaliste, menționând că Pavlyunchenkova este cea care ar merita victoria.
Campionatul European UEFA
EURO 2020 | Franța câștigă duelul ultimelor două campioane mondiale! CR7 bate recorduri!
15/06/2021 LA 05:33
"M-am uitat, per total, vreo două ore, mă bucur foarte mult pentru cele care joacă finala, au muncit toată viața ca să ajungă în momentul acesta. Anastasia merită să câștige, suntem de aceeași vârstă, am jucat împreună la juniori și merită foarte mult să ia trofeul.", a spus Halep.

Simona Halep, bucuroasă să stea de vorbă cu presa

Printr-o postare pe contul personal de Facebook, Simona Halep s-a arătat foarte bucuroasă că a stat de vorbă cu reprezentanții presei, indicând că în urmă cu câțiva ani nu se simțea tocmai în largul ei în aceste ipostaze.
"Acum câțiva ani aș fi fost foarte stresată să vorbesc cu presa, dar astăzi m-am simțit relaxată și bucuroasă că pot să împărtășeșc cu voi gândurile mele. Vă mulțumesc pentru toate urările primite și pentru această relație construită de-a lungul anilor!", a scris Simona alături de o fotografie cu ea împreună cu mai mulți jurnaliști.
Fotbal
Meci cu 7 goluri între UTA și Turris. Lupta pentru promovarea în Liga 1 devine și mai acerbă
09/07/2020 LA 19:38
Cupa Mondială FIFA
Pagină neagră în istorie! Spania, niciodată mai jos de atât. Ce bornă a atins după eliminare
ACUM 7 MINUTE